Komentáře k článku

Cheri Mary 29.05.2018

Jasně, žena se má chovat jako dáma, má se o sebe starat, aby se muži líbila, když netloustne, sluší jí skoro všechno, kadeřník, líčení, to je samozřejmé. A úcta k muži, neštěkat, kontrolovat emoce (ty negativní), umět se smát. P. S. Chytrý chlap se štěknou nebude, přece není blázen!!!

Šafránek Cheri Mary 29.05.2018

;-);-);-) to byste se divila, kolik "bláznů" podle vaší definice znám ;-) .. vy jste zřejmě zlatíčko .... jestli se opravdu řídíte tím, co jste napsala, tak jste anděl*1* a kdybyste náhodou byla volná, tak já se hlásím jako první v řadě *4*

Cheri Mary Šafránek 02.06.2018

Děkuji;-) Já vím, mnoho lidí žije v nefunkčním vztahu a pořád si stěžují, ale nechtějí nic měnit. Jejich volba, je to škoda. Myslím, že všichni máme někdy chvíle, kdy jsme prostě protivní, ale musíme se ovládat, pracovat na sobě, na své trpělivosti a na tom, abychom partnera nezraňovali, neubližovali. P.S. Než něco nedobrého řeknu, zeptám se sama sebe, jestli by se mně takové chování líbilo.

Šafránek Cheri Mary 02.06.2018

Milá Maruško, jsem podobného ražení .. asi ale taky nemáte život jednoduchý :-) mnohem líp se mají právě ti bezohlední, egoisti a tvrdí, kteří se na okolí vůbec neohlížejí. Ale jestli to máte jako já, tak mně osobně uspokojuje, když někomu udělám radost, nebo alespoň vylepším nějakou kravinkou den. Mnějte se moc fajn .. asi jste fajn :-)

LeMontaine 29.05.2018

Ženy gentlemany nechcou. Radši žijí s h*zjlem, který je např. mlatí než chlapa, který by je zahrnoval láskou, takže být gentleman je velká nevýhoda a žádná to neocení.

Cheri Mary LeMontaine 29.05.2018

Já ano. Oceňuji, že mně otevře dveře, pomůže z kabátu, nosí těžší věci a občas bere do náruče. Klidně i mezi lidmi ve městě. Najednou se všichni kolem tak hezky začnou usmívat, nikoho to nepohoršuje. P. S. Mám gentlemana a jsem mu za to vděčná. Moc.

Cheri Mary 28.05.2018

Takže:Děti nevychovává jen žena, ale i muž. Tudíž tvrzení:Špatně jste syny vychovaly, vy ženy! je tupý alibismus. Když je máma pracovitá a táta čučí na telku, jasně, že to synek může převzít jako vzor! Chytré ženy nechťejí zlatou klec, vydělají si díky mozku a schopnostem dost peněz samy. Chtějí úplně obyčejné věci:Lásku, empatii, pozornost, úctu a chování inteligentního gentlemana. Jestli tohle muž pochopí, čeká ho hezký život. P. S. Chlapi vždyť je to tak jednoduché... vyzkoušeno na vlastním životě:-)

Šafránek Cheri Mary 28.05.2018

... ale tady nikdo z mužů neřekl, že děti vychovávají jen ženy .... TADY TO ŘÍKAJÍ ŽENY !!!!! muži jsou naprosto zbytečné existence, líné, neschopné připravit své ženě ten "správný" život !!!! Vážení .. tado debata je zcela zbytečná ... jsou tady ženy a muži, kteří mají špatné zkušenosti se svým protějškem, ale jsou tady i opačné případy. Nikde to není černobílé .. je jen k neuvěření, že podle mého názoru je stále víc žen, které jsou schopné své novorozeně nacpat do Baby boxu, hodit do kontejneru, spláchnout do veřejného záchodku, nestarat se o něj !!!! Mám za to, že většina přírody je postavená tak, že matka se stará o potomstvo .. opačný případ je výjimka, případně jsou potomci tak životachopní, že péči nepotřebují.

XXX 28.05.2018

Ono je to celou společností. Úcta mezi lidmi se zkrátka vytrácí. Lidé jsou čím dál větší sebestřední sobci. Třeba takové "hloupé" podržení dveří, když má člověk plné ruce, to považuji za služné chování. A kdo to dnes dělá? Mně není třeba zatěžko podržet dveře když vidím, že dotyčný má plné ruce, táhne kočárek atd. - a je jedno je-li to žena, muž, starý nebo mladý. Ale někdy si připadám jak blbec - protože mně tu službu oplatí málokdo. Nejlepší - asi 30 letý chlap, já plné ruce tašek, dveře mi přidržel jen tak ledabyle a v půli mi je "pustil do nosu" a šel. Copak by ho ty 3 sekundy zabily? Mně když někdo pomůže, tak se pousměji a poděkuji. Ale kolik lidí se tak chová? Někdy se ani nedivím, že se chlapi chovají jako burani. Od koho to mají okoukat?

Dinik 27.05.2018

Dobrý den,rád bych Vám milé ženy připoměl,že jsou to vaši synové,otcové,dědové,strejdové a samozřejmě vaši manželé.Jako normální manžel skoro 30 let své paní se vším(kromě utírání pracu)pomáhám.Myslím, že co si doma vychováme, to budeme mít.Dále ,co děti doma vidí a slyší je pro ně de facto zásadní a myslím,že je to hodně ovlivní pro další doma i ve společnosti.Chování rodičů k sobě samým formuje jejich další budoucí vztahy.Děti jsou naše zrcadlo a hlavnê naše budoucnost.Spousta dětí nemůže za své (nezodpovědné nebo hloupé)rodiče,ale nikdy není pozdě na změnu.

aster Dinik 28.05.2018

Můj manžel je fajn, ale je tak líný, že kdyby nemusel, tak by někdy ani nedýchal ;*( Málokdy mi s něčím doma pomůže - umí se tomu mistrně vyhnout. Syn je úplně jiný a své ženě pomáhá doma se vším, takže ne vždy je to o vzorech...:-)

Cheri Mary aster 28.05.2018

Ano, souhlasím, někdy synek vidí, že to, co dělá táta není fajn a chová se opačně. Vzor lze kopírovat a nebo se od něj odklonit. Máte dobrého syna a to je dar. P. S. Jeho žena to stoprocentně ocení.

Dinik aster 29.05.2018

Dobrý večer Asterko,nejlepším manželem by určitě byl Pán Bůh,ale vězte,že máte doma jediný originál ,který byste ve světě marně hledala.A mějte prosím na paměti,že nikdo není dokonalý!Každý máme nějaké + nebo -.Pokud syn chová se jak píšete,myslím,že nechce opakovat otcovy chyby a můžete být spokojená s výchovou svého synka.Máme 2 syny a můžu asi říct nebo spíš napsat,že se za ně nemusíme stydět.Výchova byla z 98procent práce mé paní,protože já byl za mlada více v práci než doma,ale pokud byl Vvolný víkend,byli jsme asi 48 krát na Ondřejníku a 12 krát v Zoo atd.A u Ostravice jsme opékali párky asi 46 krát.Držím Vám palce a mějte s námi prosím trpělivost.Ať se Vám daří a mějte se hezky.

aster Dinik 29.05.2018

Však já vím, že je jediný na světě - proto si ho taky hýčkám a štěkám jen občas (ale zato vydatně) *15* Měli jsme to podobně - manžel byl taky víc v práci než doma a víkendy byly naše. Teď jsme celé dny v práci oba a zase si víkendy užíváme. A je fakt, že nejhezčí dovolené byly na vodě, nebo na horách i když synáček kolikrát prskal - dneska na to rád vzpomíná. Taky vám přeju, ať je vám s paní fajn! :-)

Hodně záleží i na výchově - pokud to ti kluci nevidí doma, tak je samotné nenapadne to změnit. Neříkám, že sebeúcta a sebedůvěra není důležitá, ale musí to mít určité hranice

honzik 27.05.2018

ani úcta ke starším lidem již není a úcta k ženě schází

konatovka 27.05.2018

Mně vadí velké sebevědomí mužů, kteří si myslí, že jsou pány tvorstva. Jsem ráda, že takového nemám doma.:-O

Jura 27.05.2018

To ženy rozhodují jak se k nim muži chovají aby si je získaly a udržely, chtěly gentlemany a měly je, pak se emancipovaly chtěly rovný přísrup jako muži a mají to, bohužel opět skuhrají že je to špatně.

Petr 27.05.2018

Opět lež ,ženy že by byly motorem mužů leda aby muži vydělali na ženské výmysly.Jediné co je pravda že ženy neví co chtějí a zásadně parazitují na mužích.

Šafránek 27.05.2018

a maminky, které vychovávají vaše pány jsou snad chlapi??? nikoliv dámo ... ženy si připravují budoucí manžele pro další ženy .... když je kdokoliv vychováván k tomu, že nic nemusí a všechno má, tak si na to zvykne. Pokud bude mít možnost podle toho žít v budoucím životě, tak toho využije. Vy si vybíráte, vy si partnera připravujete pro budoucí společný život, vy organizujete domácnost a rozdělení činností (alespoň to všechny tvrdíte) ... je to tedy na vás a na vašem výběru .. ale jak jsem psal výš ... podle mě hlavně na chování ženy ... pokud vystupuje jako šlapka ... chovají se k ní jako ke šlapce ... pokud je dáma ... chováme se k ní jako dámě . O tom jsem přesvědčený

Ája 27.05.2018

Když to vezmu ze svého pohledu, tak jsem jen poslouchala jak se o sebe mám postarat, vždycky když došlo na lámání chleba musela jsem všechno zvládnout sama a poslouchám to do dnes tak kde je chyba? Chlapy sami chtějí aby ženy byli samostatné a soběstačné, jakmile je nějaký problém nebo nedejbože by měli nějakým způsobem ženu podpořit a pomoci jí dají ruce rychle pryč. Vy sami si za to pánové můžete pokud si má žena poradit sama a ještě to od Vás poslouchá tak to udělá protože jí nic jiného nezbývá a taková se potom nespokojí s jen tak s někým. Máte přesvědčovat svými kvalitami. .

Šafránek Ája 27.05.2018

Chlapy sami chtějí aby ženy byli... ???? jste na první počtení perfektní - úžasné :-)))))))) .... my budeme přesvědčovat a vy se občas nebudete snažit přesvědčovat, že nemáte svaly, jak Franta Kocourek, nejste vulgární, jak poslední bezdomovec, že máte v sobě ženskost a cit, že jediným vaším cílem není chlapa ušlápnout a že je to naprostý debil a levák ...a... a pak se k vám budeme chovat, jak k ženské a třeba i podržíme kabát, dveře, pomůžeme v domácnosti a přineseme kytku. Ale přiznávám, že občas ještě nějaká taková existuje - naštěstí. A ještě jednu připomínku ... vážené dámy ... pokud tak v rodině a domácnosti všechno samy zařizujete, tak i vychováváte děti ... tedy i kluky, puberťáky i v pozdějším věku. Máte tedy ve svých rukách jací budou .. ukažte jim, jak má vypadat maminka a ne Napoleon střižený Trumpem a Putinem

Milouš 27.05.2018

Já jsem nerezignoval, furt dělám to co dělám, i přesto musím napsat jednu věc. Se svou smrtí jsem smířen, proto mi nedělá problém být líný, není to kvůli ženám je to kvůli smyslu života, já ji nemám proto můžu s klidným svědomím říct, že kdybych umřel za 50 let nebo dnes tak mi to bude stejně jedno. Jediné čeho se chci ale dožít jsou mé 150té narozeniny. Proč ? Pro srandu králíkům :D

Holana 27.05.2018

Já jsem samostatná a emancipovaná, a tím přitahuji líné muže, co se chtějí jen vézt. Chlapi jsou hlavně většinnou dost blbě vychovaní a využívají dnešních žen ve prospěch sebe. Žijí s maminkama a pak se stěhují k ženě do JEJÍHO bytu, vše nechají na na ní, do všeho se musí nutit i když mají už miminko a čekají za to obdiv, úctu a respekt. Ne že bychom my ženy neměly svůj podíl vinny, ale CO JE TO PROBOHA S TĚMA CHLAPAMA? Jakto že se nestydí už za to, že nejsou živitelé? Nesnaží se o nic a využívají druhé?

M Holana 27.05.2018

Vite v čem je problém, chlapy měli z genetického hlediska hned po dovršení 18ti let někde i dříve jít na vojnu a bojovat proto aby ženy a jejich děti mohli v poklidu žít, geneticky se to projevilo tak že muži žijí kratší dobu a už nemají důvod se snažit žít dál když jsou již smíření se smrtí zatímco ženy se geneticky museli snažit uživit své děti aby měli šťastnější život jejich potomci to samé dělali i muži, dnešní generace si však už myslí že proto si teď užíváme chvíli pohody pro kterou naši předci bojovali

Marel M 27.05.2018

Mrkněte se na nějaký dokument a přečtěte si něco o historii lovu můžu. Pak zjistíte, že s Vaši genetickou výbavou uživit děti, je to trochu jinak.

Šafránek Marel 27.05.2018

to je taky prima názor ŽENY A DĚTI BYLY NEJŠŤASTNĚJŠÍ, KDYŽ TÁTOVÉ BYLI VE VÁLCE, ZAJIŠŤOVALI TAK BLAHOBYT ŽENUŠKÁM A DĚTEM A PAK SE VRÁTILI DOMŮ BEZ NOHOU RUKOU .... představa naprostého životního souladu

Tomáš 27.05.2018

To je ten těžký úděl nás mužů....Když je muž hodný tak není dost chlap....A když je dost chlap tak není dost citlivý....Když se chová jako gentleman pak je to sexista či šovinista....Pokud se k ženě chová jako k rovnocennému partnerovi pak není gentleman atd. atd.....Tak by se ženy měly zamýšlet hlavně nad sebou...Pokud se k Vám muž nechová jako gentleman,chováte se Vy jako dámy???

Marek Tomáš 27.05.2018

Chovají se jako krávy. Nejlépe, aby měli vše zaplaceno, postaráno o základní životní potřeby a pak si dělají svoji práci pro zábavu a v klidu. Nemluvím o celé většině žen, ale o 95%

zepzep Marek 27.05.2018

plně podporuji tato slova z vlastní zkušenosti,je to tak

Pulitzer 27.05.2018

Jak dlouho tento hodnotný článek autor psal? 4 minuty?

Efebe 27.05.2018

Je to těžké, otvíráte dívkám dveře na nádraží a pak tam dají dveře co se otvírají automaticky. Vidíte ženu jak se vláčí s těžkým kufrem, ale nepožádá Vás o pomoc. A když se zeptáte, riskujete, že budete za šovinistu co si myslí že jsou ženy slabé.*9*

Ten co vidí 27.05.2018

Nabídku tvoří vždy poptávka, ženy nechtějí hodného gentlemana, maximálně jako kamaráda, pro vztah si vždy nakonec stejně vyberou svi**. Čili trh se pouze pomalu přizpůsobuje poptávce

Adony Valio 27.05.2018

Muž si vyberá ženu,žena povie áno alebo nie.Potom sa muž o ženu stara,ctí ju ona mu je oporov rodí mu deti,svoje žiadosti predklada mužovy ktory určuje ich poradie a splna jej ich.Manželstvo trva len do smrti jedneho z partnerou.Ked je tento poriadok dodržaný všetci su spokojny,všetko čo je inak je špatne

Atheus 27.05.2018

Ono když se chlap chová jako gentleman, tak z něj "dámy" udělají podivína, ne-li rovnou de.ila. Dneska letí macho muži a pracháči. My střední třída s dobrým vychováním máme smůlu.

Ten co vidí Atheus 27.05.2018

souhlas!!!!! Na to aby si dnes zaujal ženu je nejlepší stát se egocentrickým bas*ardem....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat