Komentáře k článku

drak 26.05.2018

Dnešním "slečnám" nestačí muž s vlastním bytem,autem, a platem 24k čk.Pak at se ale nedivý,že se muži ani nesnaží.

Petr 26.05.2018

Cheche aby dámy přežily .Vše se dělá jenom pro ženy a proti mužům .Když se žena rozhodne tak je vlastně znásilněna .Ve většině případů jmění udělá muž ovšem žena při rozvodu chce většinu kterou si nezasloužila.Ubohost a trapnost žen je velmi zarážející.

Jmp Petr 26.05.2018

Za každým úspěšným mužem stojí úspěšná žena. Bez ní by to "jmění" nevybudoval. A nemám na mysli "jen" vyžehlené košile. Ženy byly odjakživa hnacím motorem mužů.

Šafránek 26.05.2018

Mee too ... feminismus .... kvoty na místa v práci i jinde ... podepsat lejstro před milováním ... potvrzení, že to proběhlo podle představ úřadu a dámy po styku ... je to na zvracení milé dámy

Re 26.05.2018

Jestli ono to spíš není tím, že se ženy o sebe MUSELY naučit se starat, jinak by s dětmi nepřežily... Pánům to jen přišlo k jejich svobodomyslnosti vhod.

Staník Re 27.05.2018

Ale houby, já těm chlapům tak nějak vlastně i rozumím...projevy gentlemanství se dnes už berou pomalu jako sexuální harašení, feminismus číhá na každém rohu a když muž podrží ženě dveře, vzápětí vyjde článek o tom, jak to "genderově" zvoral (hrozné slovo, brr) - bodejť by si pak ti chlapi nepřipadali neschopně, protože jsou z nás zmatení...a myslím, že spousta žen (těch samostatných, co chlapy jakože nepotřebujou) ani sama neví, co vlastně chce. Ať mě feministky klidně ukamenujou, já si klidně od muže nechám otevřít dveře, doprovodit se domů, podržet kabát a i když zvládnu pověsit mokré záclony, nedělá mi problém poprosit o pomoc, protože jdem trpaslík a na štaflích mi není kdovíjak dobře. Vy gentlemani, co ještě žijete, díky za vás :-)

Jerry Re 27.05.2018

Hm, vy asi nebudete zrovna moc inteligentní. Je přece jasně zmapováno, kdo tyto změny ve společnosti inicioval. A muži to rozhodně nebyli. To ženy si neustále "vynucují" různé výhody, kvóty, nebo jakési pevně dané modely chování k nim,atd. Milé dámy, momentální chaos ve vztazích jsou čistě vaše zásluha, tak zase zbaběle neutíkejte před odpovědností, když to nefunguje tak, jak jste si naivně myslely. Kdy už konečně Vy ženy budete vědět, co vlastně chcete?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat