Komentáře k článku

Uzap 14.03.2021

Chlapi opravdu velice těžce nesou nevěru je to pro ně velké zklamání. Bereme to jako životní prohru i když sami kolikrát nejsme lepší.

xxkouckaxx 14.03.2021

jsem žena a nevěru bych neodpustila ani náhodou

Semjá 15.03.2021

..Muži jsou nejvěrnějším pohlavím.. Snad nejnevěrnějším šmarjá jósefe!

Krokodýl Semjá 15.03.2021

Kterým pohlavím z těch 88 dnešních???

PPP 15.03.2021

ANO odpustila,nemám proti tomu nic,jen nemusí moc často donést nějakou nemoc.

Jura 15.03.2021

Ten evoluční důvod že matka je vždy jistá a otec ne je dnes jaksi překonaný, ale ještě se najdou husičky co to zkouší uhrát. Jinak kdyby si manželka někde vrzla čistě pro sex tak z toho nebudeme dělat vědu, ono většina věrných chlapů to má jako z nouze ctnost.

m 15.03.2021

celkem logicky :) když chlap šuká ženskou, tak jí dělá dobře, pak když je žena vzrušená a libí se jí to má z toho požitek i muž.

Krokodýl 15.03.2021

stejně se divím,že si muži nenechají udělat test po narození dítěte,než jdou na matriku podepsat otcovství.Stojí to pět - šest tisíc korun oproti dvěma a více milionům,než vychováte kukačku.Na druhou stranu se divím ženám,že něco takového risknou/není myšlena nevěra,ale následky/ v době možnosti testu DNA.Osobně bych dotyčnou kopl do brusele a sbohem.Najdi si skutečného otce,já za blba nebudu.

Siraellen 16.03.2021

neodpustila bych

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat