Buďte konečně na výročí romantičtí i styloví

17.10.2021 | Vztahy

Zejména ženy hodně dají na gesta lásky a náklonnosti a většina z nich je v den výročí plna očekávání. Když pak přítel nebo manžel přinese karafiát a sedne si k televizi s lahví piva, moc tím svoji ženu neoslní. Nedej Bůh, aby zapomněl úplně! Jakým způsobem dostanete svoji drahou polovičku do kolen?

Vezměte drahou do tanečních

Pokud máte oba rádi tanec, je to vynikající kombinace. Pokud tančit neumíte, ale máte alespoň trochu smysl pro humor, určitě se báječně pobavíte a možná se i něco přiučíte. Objednejte se na lekce latinsko-amerických tanců a užijte si večer plný smyslné salsy.

Pronajměte svatební apartmá

Každá žena by se ráda cítila znovu jako nevěsta a znovu si připomněla ten šťastný den, kdy se provdala za jejího vyvoleného. Pronajměte si svatební apartmá ve stejném hotelu, jako tehdy, nebo alespoň poblíž místa, kde jste se brali a užijte si společný večer a noc se vzpomínkami na váš slavnostní den.

Kam vás nohy ponesou

Sbalte tašky, nasedněte do auta nebo do vlaku a vydejte se na výlet. Nic neplánujte a prožijte společně dobrodružství v podobě výletu do neznáma. Než se setmí, ubytujte se v hotýlku či pensionu a na druhý den prozkoumejte okolí.

Vyrazte na masáž

Věnujte své milované relaxační masáž pro dva a nechte se hýčkat společně. Není nad uvolnění všech smyslů, bolavých zad a relaxaci. Když budete své drahé na blízku, užije si to o to víc.

Oběd na parníku

Vyhlídkové plavby na parníku jsou symbolem romantiky. Spojte výlet s obědem na palubě nebo výletem do pražské zoo a užijte si společně svůj den.

V roli modelů

Zařiďte pro sebe a svou polovičku focení u profesionálního fotografa. Je jedno, zda půjde o společné rozmlžené akty, či rodinné focení s dětmi. I tak si to báječně užijete a zbude vám překrásná vzpomínka.

První rande

Pamatujete si, jak jste se seznámili, a kde proběhlo vaše úplně první rande? Vydejte se po starých stopách a zopakujte si ten den znovu. Dejte si to samé pití, mluvte o stejných věcech a dělejte ty samé věci. Najednou vám zase dojde, proč jste se do sebe zamilovali.

Zdroj: https://cz.pinterest.com/pin/611434086885403568/, https://www.makeadateofit.com/blog/creative-ways-to-celebrate-your-anniversary







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat