To nejhorší, čím můžete pokazit první rande. Těmto zlozvykům se raději vyhněte

17.09.2018 | Vztahy

Většina z nás se na první rande pilně připravuje. Snažíme se, abychom udělali co nejlepší první dojem, a přemýšlíme už předem, na jaké téma budeme konverzovat, co budeme jíst nebo dělat. Někteří ale na přípravu moc nedbají a podle toho to potom také vypadá. Co byste opravdu neměli na prvním rande dělat?

Říhat apod.

Říkáte si, že to je snad jasné? Že by člověk musel být doopravdy hulvát, aby si při prvním rande po večeři říhnul přímo před zraky své potenciální budoucí partnerky a všech hostů okolo? Divili byste se, kolik mužů se absolutně nezdráhá říhat nebo prdět i na prvním rande. Oporné.

Být vulgární

Dnešní doba není příliš upjatá, a tak nás nějaké to ostřejší slovíčko hned nevykolejí. Pokud jím ale váš protějšek plýtvá až moc, rozhodně to není nic dobrého. Jestliže dokonce trousí nejapné poznámky na vaši adresu, okamžitě zmizte.

Přehánět to s alkoholem

Sklenička na uvolnění není nic špatného. Ale měli byste držet krok. Pokud vy nepijete vůbec nebo vám stačí jeden drink na dlouhé hodiny, kdežto druhé osobě přistávají na stole co pět minut nové, mějte se na pozoru! Dřív nebo později přestane ovládat své smysly a celé rande skončí katastrofou.

Mluvit jen o sobě

První rande je především od toho, aby se dva lidé více poznali. Měli by se ptát jeden druhého a vést plodnou konverzaci. Pokud toho druhého o vás nic nezajímá a stále mluví jen o sobě, bude to asi pořádně sebestředný narcista nebo obyčejný ignorant. Ruce pryč.

Stolovat jako čuník

Mluvení s plnou pusou, mlaskání, drobky po celém stole, zamaštěný ubrus, nepočká na vás s jídlem atd.? Nechutné a smutné. Pokud neovládá takovéto základy, těžko to s vámi dožene.

Mluvit o ex

Je dobré, pokud víte, na čem jste, a necháte toho druhého trochu nahlédnout do vaší historie. Nesmí se to ale přehnat. Pokud vás váš protějšek už dvě a půl hodiny zahlcuje příběhem o něm a jeho nebo jejím ex, rozhodně to svědčí o tom, že se s tím ještě nevyrovnal. Každopádně ex bude nejspíš největší zloduch pod sluncem a vy se při příběhu o nespravedlnosti bytí unudíte k smrti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat