Komentáře k článku

konatovka 18.01.2019

Nevím jak bych se zachovala, kdyby se někdo z kamarádů rozváděl, já jsem to nezažila a už určitě nezažiji, jsem spokojena v dlouholetém manželství.;-)

ellen 15.01.2019

Mohu říct sama za sebe, že po rozvodu mi všichni přátelé zůstali, i ti, kteří byli původně kamarádi mého muže. Tak se to nějak vyvinulo, že od něho se úplně odstřihli (asi moc nevycházeli s jeho současnou přítelkyní) a mne zvou dodnes (i s mým novým mužem) - situace je jaká je a už ji nerozebíráme. Záleží také na důvodech rozvodu, není vždy všechno jednoduché, ani není jednoduché si vybrat, s kým se dále přátelit. I já mám přátele, kteří se rozvedli, a stýkám se s nimi i jejich novými partnery, ale s každým zvlášť, oni by už spolu pod jednou střechou nevydrželi ani minutu. Ale na našem vztahu se nic nezměnilo. Je fakt, že jsem nikdy žádnému z nich nestranila, ani jsem se nenechala přemluvit, abych se na něčí stranu postavila, ani se s žádným z nich o tom druhém nebavím. Asi proto mi oba jako přátelé zůstali.

helus 14.01.2019

Rozvodů je bohužel čím dál více.Máme několik rozvedených přátel.

glady 14.01.2019

to je vždycky složité...

xxkouckaxx 14.01.2019

kamarádství s ex je hovadina - to se pak nemusíte rozvádět :-p

aster 14.01.2019

Zažili jsme to - naši přátelé se rozvedli, nějaký čas to fungovalo, pak se oba postupně od nás odstřihli, a to tehdy, když si našli nové partnery - ale to je bohužel vývoj. Je třeba vzpomínat na to hezké a přát jim štěstí :-)

nea 14.01.2019

Takových případů je asi velice málo že rozvod a vztahy těch dvou jsou i nadále klidné a bezkonfliktní.

Siraellen 13.01.2019

Nevěřím na kamarádství tohoto typu

ovace 13.01.2019

S bývalou přítelkyní nejsem v kontaktu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat