Komentáře k článku

ovace 13.01.2019

S bývalou přítelkyní nejsem v kontaktu

Siraellen 13.01.2019

Nevěřím na kamarádství tohoto typu

nea 14.01.2019

Takových případů je asi velice málo že rozvod a vztahy těch dvou jsou i nadále klidné a bezkonfliktní.

aster 14.01.2019

Zažili jsme to - naši přátelé se rozvedli, nějaký čas to fungovalo, pak se oba postupně od nás odstřihli, a to tehdy, když si našli nové partnery - ale to je bohužel vývoj. Je třeba vzpomínat na to hezké a přát jim štěstí :-)

xxkouckaxx 14.01.2019

kamarádství s ex je hovadina - to se pak nemusíte rozvádět :-p

glady 14.01.2019

to je vždycky složité...

helus 14.01.2019

Rozvodů je bohužel čím dál více.Máme několik rozvedených přátel.

ellen 15.01.2019

Mohu říct sama za sebe, že po rozvodu mi všichni přátelé zůstali, i ti, kteří byli původně kamarádi mého muže. Tak se to nějak vyvinulo, že od něho se úplně odstřihli (asi moc nevycházeli s jeho současnou přítelkyní) a mne zvou dodnes (i s mým novým mužem) - situace je jaká je a už ji nerozebíráme. Záleží také na důvodech rozvodu, není vždy všechno jednoduché, ani není jednoduché si vybrat, s kým se dále přátelit. I já mám přátele, kteří se rozvedli, a stýkám se s nimi i jejich novými partnery, ale s každým zvlášť, oni by už spolu pod jednou střechou nevydrželi ani minutu. Ale na našem vztahu se nic nezměnilo. Je fakt, že jsem nikdy žádnému z nich nestranila, ani jsem se nenechala přemluvit, abych se na něčí stranu postavila, ani se s žádným z nich o tom druhém nebavím. Asi proto mi oba jako přátelé zůstali.

konatovka 18.01.2019

Nevím jak bych se zachovala, kdyby se někdo z kamarádů rozváděl, já jsem to nezažila a už určitě nezažiji, jsem spokojena v dlouholetém manželství.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat