Komentáře k článku

Eva 03.02.2019

Člověk by měl být prostě tolerantní a měl by umět nechat druhé žít. Moje dobrá známá stála po rozvodu před novým bydlením. Jistěže měla nějaký ten plán, jak si to tam trochu zvelebit. Povídala - stavila se tu na chvíli matka a když jsem jí říkala, tady si jednou udělám tohle a tady tamto, jen mávla rukou - TO JE DOBRÝ, TO UŽ DOKLEPEŠ. Moje známá, která věděla, že její matka si vždycky všechno udělala podle svojí uminuté hlavy a sice ne zrovna nejlíp, ale její věc, si povzdychla - bude mi akorát do všeho kecat, ač s ničím nepomůže a ve finále mi řekne, že se jí to nelíbí - čekala poté, co byl byt hotov, při první návštěvě matky kritiku a víceméně byla připravená na hádku. Matka skoukla byt a řekla jediné slovo: Pěkný. A bylo.

Jan Ryba 03.02.2019

Clanek i vetsina prispevku kritizuje ty, kteri neco kritizuji. Do toho prece taky nikomu z Vas nic neni, at si kazdy zije jak umi...

Abby 03.02.2019

Já nikoho nekritizuju a když někdo kritizuje mě, udělám si na něj svůj názor a omezím styky. Samozřejmě když jde o oprávněnou kritiku tak je to jiná věc, ale když si někdo dovolí mi zkritizovat co mám na sobě, tak je to blb... Mě se to líbí a že se to nelíbí někomu jinému není moje věc a ten jiný nemá právo mě za to kritizovat.

Siraellen 02.02.2019

kritika není nikdy příjemná

ovace 02.02.2019

ne každý se dokáže vyrovnat s kritikou

Ať si každý zamete před svým prahem.

Milos 01.02.2019

Tak to můžeme zrušit bulvár.

Jane 30.01.2019

Pomlouvat cokoliv je drzé, neetické. A pomlouvat vzhled, pihy... může jen imbecil, který sám je ochechule, doma má starosti různého typu. Ze zkušeností vím, že nejvíce druhé sráží ti, co sami mají nedostatky, závidí, bojí se o místo, jsou sobečtí, silní egoisté, drzouni, ošklivky, podvedené, sebestředné, nereálně hodnotící sami sebe... Často pomlouvají ženy své sokyně, snaží se je srážet před muži, kteří to vidí opačně.

MarU 30.01.2019

A co takhle se třeba nes*at do věcí typu: A kdy budeš mít miminečko? Kdy budete spolem bydlet? Proč už spolu nebydlíte....na to mám jednoduchou odpověď-Nechci dopadnout jako většina z vás a co chci to chci dobře na tom makám a co dělám dělám správně-za pár let klidně sdělím jak se mám dobře ;-)

Novekoste 30.01.2019

Krásně se k tématu pomluv vyjádřil Sokrates.Vždy informaci prosij třemi síty,prvním-pravdou,druhým-dobrem,třetím-užitečností.Pokud něco není ani pravdivé,ani dobré,ani užitečné nech si to pro sebe :).

JAN 30.01.2019

Pomlouvat druhé mě přijde primitivní a hloupé.

xxkouckaxx 30.01.2019

nikoho za nic neodsuzuji ani nekritizuji , sama jsem zažila horší i hodně špatné časy a nikdo neví co má člověk doma za dveřmi - odsuzování je snadné , ale každý ať si nejdřív zamete před svým prahem ! spokojený vyrovnaný člověk nemá potřebu kritizovat a pomlouvat druhé , naopak to dělají právě ti , kteří sami mají "máslo na hlavě" >:(

helus 30.01.2019

Nikoho nekritizuju.Ať si každý dělá co chce,dle svého uvážení.

aster 30.01.2019

Dobrý článek! Lidé, kteří takto kritizují své okolí, by potřebovali pořádně zaměstnat, protože se patrně nudí...*6*

konatovka 30.01.2019

Já jsem sebekritická a ostatní nekritizuji, ale snažím se v nich hledat pouze pozitiva. Každý jsme jiný a máme jiné hodnoty života.:-O

nea 30.01.2019

Někteří lidé neberou na zřetel fakt, že jiní třeba nemají dostatek peněz a tak nemůžou kupovat stále nové a nové oblečení a chodí delší dobu ve stejném, ale čistém a neroztrhaném.

Beryze 30.01.2019

Co se týká bodu č. 2 o oblečení - měli by si to přečíst všichni ti módní guru a policajti, co se právě kritizováním druhých za jejich oblékaní živí!

aster Beryze 30.01.2019

Přesně! Co je komu do toho, jak se kdo obléká - to je soukromá věc každého. Jenže z toho ti módní guru žijí a pokud bude dost slepic (ženských i mužských), které jim to žerou, bude se to dít pořád. *21*

Jankava 29.01.2019

Nikdo není dokonalý a proto se snažím na druhých hledat to pozitivní.Drby mě vůbec nezajímají. :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat