Komentáře k článku

Jankava 29.01.2019

Nikdo není dokonalý a proto se snažím na druhých hledat to pozitivní.Drby mě vůbec nezajímají. :-)

Beryze 30.01.2019

Co se týká bodu č. 2 o oblečení - měli by si to přečíst všichni ti módní guru a policajti, co se právě kritizováním druhých za jejich oblékaní živí!

aster Beryze 30.01.2019

Přesně! Co je komu do toho, jak se kdo obléká - to je soukromá věc každého. Jenže z toho ti módní guru žijí a pokud bude dost slepic (ženských i mužských), které jim to žerou, bude se to dít pořád. *21*

nea 30.01.2019

Někteří lidé neberou na zřetel fakt, že jiní třeba nemají dostatek peněz a tak nemůžou kupovat stále nové a nové oblečení a chodí delší dobu ve stejném, ale čistém a neroztrhaném.

konatovka 30.01.2019

Já jsem sebekritická a ostatní nekritizuji, ale snažím se v nich hledat pouze pozitiva. Každý jsme jiný a máme jiné hodnoty života.:-O

aster 30.01.2019

Dobrý článek! Lidé, kteří takto kritizují své okolí, by potřebovali pořádně zaměstnat, protože se patrně nudí...*6*

helus 30.01.2019

Nikoho nekritizuju.Ať si každý dělá co chce,dle svého uvážení.

xxkouckaxx 30.01.2019

nikoho za nic neodsuzuji ani nekritizuji , sama jsem zažila horší i hodně špatné časy a nikdo neví co má člověk doma za dveřmi - odsuzování je snadné , ale každý ať si nejdřív zamete před svým prahem ! spokojený vyrovnaný člověk nemá potřebu kritizovat a pomlouvat druhé , naopak to dělají právě ti , kteří sami mají "máslo na hlavě" >:(

JAN 30.01.2019

Pomlouvat druhé mě přijde primitivní a hloupé.

Novekoste 30.01.2019

Krásně se k tématu pomluv vyjádřil Sokrates.Vždy informaci prosij třemi síty,prvním-pravdou,druhým-dobrem,třetím-užitečností.Pokud něco není ani pravdivé,ani dobré,ani užitečné nech si to pro sebe :).

MarU 30.01.2019

A co takhle se třeba nes*at do věcí typu: A kdy budeš mít miminečko? Kdy budete spolem bydlet? Proč už spolu nebydlíte....na to mám jednoduchou odpověď-Nechci dopadnout jako většina z vás a co chci to chci dobře na tom makám a co dělám dělám správně-za pár let klidně sdělím jak se mám dobře ;-)

Jane 30.01.2019

Pomlouvat cokoliv je drzé, neetické. A pomlouvat vzhled, pihy... může jen imbecil, který sám je ochechule, doma má starosti různého typu. Ze zkušeností vím, že nejvíce druhé sráží ti, co sami mají nedostatky, závidí, bojí se o místo, jsou sobečtí, silní egoisté, drzouni, ošklivky, podvedené, sebestředné, nereálně hodnotící sami sebe... Často pomlouvají ženy své sokyně, snaží se je srážet před muži, kteří to vidí opačně.

Milos 01.02.2019

Tak to můžeme zrušit bulvár.

Ať si každý zamete před svým prahem.

ovace 02.02.2019

ne každý se dokáže vyrovnat s kritikou

Siraellen 02.02.2019

kritika není nikdy příjemná

Abby 03.02.2019

Já nikoho nekritizuju a když někdo kritizuje mě, udělám si na něj svůj názor a omezím styky. Samozřejmě když jde o oprávněnou kritiku tak je to jiná věc, ale když si někdo dovolí mi zkritizovat co mám na sobě, tak je to blb... Mě se to líbí a že se to nelíbí někomu jinému není moje věc a ten jiný nemá právo mě za to kritizovat.

Jan Ryba 03.02.2019

Clanek i vetsina prispevku kritizuje ty, kteri neco kritizuji. Do toho prece taky nikomu z Vas nic neni, at si kazdy zije jak umi...

Eva 03.02.2019

Člověk by měl být prostě tolerantní a měl by umět nechat druhé žít. Moje dobrá známá stála po rozvodu před novým bydlením. Jistěže měla nějaký ten plán, jak si to tam trochu zvelebit. Povídala - stavila se tu na chvíli matka a když jsem jí říkala, tady si jednou udělám tohle a tady tamto, jen mávla rukou - TO JE DOBRÝ, TO UŽ DOKLEPEŠ. Moje známá, která věděla, že její matka si vždycky všechno udělala podle svojí uminuté hlavy a sice ne zrovna nejlíp, ale její věc, si povzdychla - bude mi akorát do všeho kecat, ač s ničím nepomůže a ve finále mi řekne, že se jí to nelíbí - čekala poté, co byl byt hotov, při první návštěvě matky kritiku a víceméně byla připravená na hádku. Matka skoukla byt a řekla jediné slovo: Pěkný. A bylo.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat