Komentáře k článku

milan 31.01.2019

Myslím,že genetika nehraje roli.Já se např. samotě vůbec nebráním.Pomáhá mi srovnat si myšlenky a možnost více náhledů.A neuro problémy?Naopak celý život si s sebou nesu dobrou a pozitivní náladu i když jsem byl několikrát dole.Myslím,že tento Kanadsky hokus pokus je jen blábol.

aster milan 01.02.2019

Nemusí to být úplný blábol - každý člověk má jiné dispozice a víme, že mnohé z nich jsou geneticky podmíněné. Pak opravdu záleží na vlivu okolí a tyto vrozené dispozice se mohou nebo nemusí projevit. Typickým příkladem jsou některé duševní choroby, kde často bývá spouštěčem nějaká reakce okolí nebo silný emoční zážitek. Pocit osamělosti je něco jiného, než vyhledávání samoty - tu občas potřebuje každý.

helus 01.02.2019

Samotu si nedokáži představit.Jsme s manželem stále spolu.

nea 02.02.2019

Žiji sama, jsem sama, samotu znám velice dobře. Děti jsou dospělé a mají své životy. Často mě navštěvují, to ano. A víte co? Někdy je ta samota potřebná a u mě vítaná.

ovace 02.02.2019

jsem rád sám

Siraellen 02.02.2019

samota je občas příjemná

karasek.b@seznam 03.02.2019

Mám přes padesát let a jsem starý mládenec i když jsem se velmi snažil to změnit někomu je to zřejmě tak dáno že zůstane sám i kdyby se na hlavu stavěl. Já už jsem si na samotu zvyknul protože mám hodně zájmů a už nemám ani čas někam chodit do práce. A na staré kolena už mám nachystanou poustevnu a kde se budu se živit medem a srdím možná si dám i nějakou kobylku nebo saranče.

Cheri Mary karasek.b@seznam 03.02.2019

Máte smysl pro humor a to je bezva! P. S. Však ona nějaká kobylka přijde;-)

aster Cheri Mary 04.02.2019

A až ta kobylka přijde, tak on ji s chutí schramstne *4*

Pavel Šmíd 08.02.2019

Rosamunda Piltcherová zemřela, tak snad ty depresívní nálady ze stále nepřicházejících princů na bílých koních trochu opadnou. Stále ještě totiž více než sociální sítě, zapříčiňuje osamělost televize. Stačí se podívat na sledovanost Ulice a ordinace. Všechny ty milióny (asi pravděpodobně) divaček jsou minimálně dvě hodiny denně naprosto osamělé. Jak naproti tomu ve feudálních dobách společné dračky a přástky povzbuzovaly společenský život.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat