Mimomanželské poměry mohou ohrozit muže na životě

14.02.2021 | Vztahy

Kardiovaskulární choroby jsou čím dál častější. Obvyklou příčinou bývá cholesterol, ale taková záletnická aférka může přijít vašeho partnera poměrně draho!

Být v kůži podváděné ženy není vůbec nic příjemného. Pravdou je, že spousta dam v této neblahé situaci volá pro spravedlnosti, přičemž se odkazuje na známé úsloví o božích mlýnech. Jenže pozor, v tomto případě je třeba opravdu vážit slova. Jistá studie totiž nedávno prokázala, že ono motto v reálném životě skutečně funguje. Jak tvrdé tresty čekají hříšníky, co své právoplatné polovičce nasadí parohy velikosti výkladní skříně?

Nevěra pohřbívá. Vztahy i muže

Poznatky italské studie uskutečněné Florentskou univerzitou by měly být varováním pro všechny zastánce silnějšího pohlaví, kteří by snad propadli touze posoudit, zda je u sousedů tráva zelenější. Vyplývá z nich totiž, že pohlavní styk mimo domácí základnu negativně ovlivňuje kondici jejich srdce. Zdá se vám to jako poněkud silná káva? Za těžší kalibr se dají považovat i důkazy podpírající pravdivost tohoto „objevu“. Jak experti našli souvislost mezi ochutnávkou zakázaného ovoce a vážnými zdravotními obtížemi? Chtělo to píchnout přímo do vosího hnízda.

Sonda do hlubin svědomí a trenýrek

Tamní odborníci do svého trochu kontroverzního výzkumu zahrnuli několik stovek mužů různého věku. Jediná podmínka účasti? Respondenti museli mít osobní zkušenosti s podváděním – čím více, tím samozřejmě lépe. Po sériích lékařských testů a upřímných zpovědí oslovených došlo na lámání chleba, tedy finální analýzu. A děly se věci, které nečekal vůbec nikdo.

Kdo zahýbá, toho potká infarkt?

Na základě nashromážděných dat specialisté došli k jednoznačnému postoji. Nevěra podle nich mnohonásobně zvyšuje pravděpodobnost nejrůznějších kardiovaskulárních onemocnění, včetně infarktu myokardu. Jak to? Tak teď to teprve přijde, neboť v tom mají „prsty“ hned čtyři hlavní faktory. Který vám přijde jako nejlogičtější?

Obžerství nebo výčitky? Důvod volat záchranku

Za ten nejzásadnější důvod vědci považují věkový rozdíl „zahýbače“ a jeho o poznání mladší milenky, kvůli němuž je poměr fyzických sil obou aktérů dosti nevyrovnaný. Druhým „kamenem úrazu“ je prý nadměrná konzumace jídla a alkoholu těsně před milostnou divočinou. Nechtěnému výletu na kardiologii pak nahrává i zvýšení krevního tlaku v důsledku pánského vzrušení, nebo těžké pocity viny, s nimiž si provinilec neví rady. Tedy alespoň podle italských odborníků! Hádáme, že tahle studie ještě vzbudí pořádný rozruch!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat