Komentáře k článku

Siraellen 01.05.2019

pokud jsou oba rozumní, nevidím v tom problém

Nea 01.05.2019

Dobro je dobro a zlo je zlo. Když ho před dětmi maskujete, přetvařujete se, neříkáte jim pravdu, neprojevíte adekvátní emoce (usmíváte se na toho, kdo zradil), pak jim zakládáte na průšvih. Mnoho rodičů se pro dobro dítěte před ním nikdy nepohádají, nikdy o tom druhém neřeknou nic špatného (a to ani když je to pravda), přetvařují se, že jsou i nadále přátelé, přestože se rozvedli ... Co myslíte, že se děje v hlavách dětí? Buď si z toho berou příklad, že rozvést se je zcela normální a důvod nemusí být nijak vážný - hlavně v pohodě a s úsměvem! Nebo z takto obelstěných dětí vyrostou věčně podezíraví žárlivci neustále ve střehu, kdy je ten druhý pro nic za nic (s úsměvem) opustí, tak jako to kdysi předvedli máma nebo táta. A pak je tu ještě skupina těch citlivějších, co si z toho odnesou, že vlastně nechápou svět a svět nechápe je a skončí na práškách.

nea 30.04.2019

když jsou oba rozumní a nesobečtí tak ano

ovace 30.04.2019

věřím že jisté přátelství zle uchovat

xxkouckaxx 29.04.2019

jsem rozvedená , dcerka nikdy neslyšela mne ani mého ex pomlouvat toho druhého a to i přesto , že jsme se o její výchovu soudili , mohl ji mít kdykoli měl čas a vždy jsme si vycházeli vstříc - vydírání ex partnera přes díte je strašná prasárna a známka mdlé inteligence , ublíží se tím jedině dítěti >:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat