Top 5 věcí, které se partnerovi neříkají

29.03.2012 | Vztahy

Jistě, upřímnost ve vztahu je rozhodně důležitá, ale některé věci si raději nechte pro sebe. Třeba už jen proto, abyste zcela zbytečně neranila partnerovy city.

Nikdo po vás nechce, abyste svému milému lhala, úplně stačí, když se zkrátka o některých věcech nebudete zmiňovat…

Případ č. 1: Pomluvy

Nikdo o sobě rád neposlouchá věci, jež i o něm jeho okolí šeptá za jeho zády. Tedy zvláště pokud to nejsou nijak hezké věci. Takže pokud se k vám nějaká ta pomluva donese, rozhodně s ní hned neběžte za partnerem – určitě chcete, aby měl pocit, že je oblíbený a jeho přátelé a rodina jej mají rádi. Pokud to tedy není životně důležité, o pomluvách mu neříkejte.

Případ č. 2: Skutečnosti, které nemůže změnit

Samozřejmě je důležité, aby partneři navzájem znali své názory a sdíleli je spolu. Ale kritizovat partnera za věci, které nemůže změnit (jeho výška, sklon k plešatění apod.), je prostě rána pod pás. Určitě i vy chcete být pro svého partnera atraktivní – věřte, že on by rád, abyste jej viděla stejně.

Případ č. 3: Tajemství někoho jiného

Pokud vám například kamarádka svěří tajemství a požádá vás, abyste se o něm dále nešířili, vztahuje se to i na vašeho partnera. Tady nejde ani tak o jeho city, ale o důvěru mezi vámi a tím, kdo vám tajemství svěřil.

Případ č. 4: Negativní poznámky o jeho rodině

Nikdo vás nemůže přinutit, abyste si ze dne na den oblíbili něčí rodinu jen proto, že vychovala vašeho partnera. Ale i když jste si navzájem do oka příliš nepadli, nestěžujte si svému milému. On svou rodinu jistě miluje, a tak byste jej stavěla do téměř schizofrenní situace – na jedné straně rodina, na druhé vy. Nenuťte jej, aby si vybral. Je to nefér.

Případ č. 5: Sex-appeal někoho, koho zná

Samozřejmě, pokud se člověk zamiluje, vůbec to neznamená, že ho už nikdo jiný nepřitahuje. Ale abyste se s tím svěřovala partnerovi, to není právě moudré. Jistě, není zas tak velký problém, když si po návštěvě kina povzdychnete, jak je ten Johnny Depp (Bruce Willis, Ryan Gosling… dosaďte dle chuti) strašně přitažlivý, ovšem prohlásíte-li to o partnerově kolegovi nebo kamarádovi, můžete dát zcela nechtěně podnět k začátku žárlivosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat