Našlapování po tenkém ledu v pokládání otázek partnerovi

22.06.2021 | Vztahy

Je jasné, že chceme o svém vybraném protějšku vědět všechno, sou ale otázky, které by mezi partnery být vysloveny neměly. Může se totiž stát to, že zjistíte věc, která začne postupně nabourávat váš dosud dokonalý vztah.

„Kolik jsi měl žen?“

Tohle je velice choulostivá otázka, kterou z úst své partnerky nechce slyšet žádný muž. Důvod je jednoduchý, ať odpoví jakkoli, je to špatně. V lepším případě to vyvolá pouze protáhlý obličej, v tom horším třetí světovou. Jasně, že každá z nás ví, že nejsme první ženou našeho partnera, ale skutečně chceme vědět, že jsme páté, osmé nebo pětadvacáté? Ať je to jak chce, muž stejně nejpravděpodobněji zalže. A vy to poznáte. A oheň je na střeše. Prostě se na to neptejte.

„Líbí se ti Jana?“

Chcete v sobě vyvolat záchvat žárlivosti, probudit v sobě nedůvěru v partnera a odepsat nejlepší kamarádku? Tak se partnera zeptejte, jestli se mu líbí. Pokud víte, že je to kočka k nakousnutí, a on (pochopitelně) odpoví, že se mu nelíbí, bude vám jasné, že vás tahá za nos nebo jednoduše nepřistoupíte na to, že by to mohla být pravda. A pokud odpoví, že se mu líbí? Tak asi nemusíme vysvětlovat, co bude ze strany ženy následovat, že?

„Nezdá se ti, že jsem přibrala?“

Co chcete slyšet? Že ne? No, pokud jste nepřibrala, tak o tom víte. A pokud ano, tak přece nechcete slyšet od partnera, že to tak skutečně je. Jestliže máte dojem, že máte pár kilo navíc, jděte si zaběhat, ale nenuťte partnera poslouchat vaše výčitky, až vám odpoví popravdě.

„Jaká byla tvoje bejvalka?“

Krásná, vtipná, milá a sexy, stejně jako teď vy. Jenom to prostě přestalo klapat. Ale stejně budete doufat, že to byla ropucha s bradavicí, dřevěnou nohou a skleněným okem, co uměla akorát krkat abecedu a dloubat se v nose. Zůstaňte při tom a netahejte si minulost do současného vztahu.

„Ptáš se, co mi je? Ty nevíš?!“

Ne. Neví. A dokud mu to neřeknete, vědět ani nebude. A nechce to vědět. Pokud to není jasné, je to pro něj malichernost, kvůli které stráví dopoledne u výslechu, odpoledne na přednášce a noc na gauči. Této otázky se vyvarujte a raději mu rovnou řekněte, co vás štve.

Zdroj: researchgate.net, powerofpositivity.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat