Komentáře k článku

helus 30.08.2019

Tuto knihu jsem nečetla,ale zdá se zajímavá.

Marek 30.08.2019

Dakujem za inspirujuci clanok. Je to skutocne tak, zmenit svet mozeme len my sami ludia a to tym ze zacneme od seba, nik iny nam nepomoze.

Katka 30.08.2019

Knihu AllatRa som precitala a uplne zmenila a upratala moj zivot. Vela veci som pochopila. Napriklad aj to, ze najvacsim nepriatelom som ja same sebe, vtedy ked pocuvam vsetky hlasy vo svojej hlave. Pochopila som, ze skutocna ja, to nie su moje myslienky. Ako clovek, som dualna, mam v sebe aj anjela aj demona a je len na mne koho svojou pozornostou zivim. Co zivim, tym sa stavam. Jedine co vlastnime v tomto svete je pozornost a cas. Odporucam si pozriet aj videa na AllatRa TV

Patrik 31.08.2019

Ďakujem za túto knihu! Prečítal som všetky knihy od Anastazie Novych. Ich hodnota pre človeka je naozaj hlboká. Odporúčam všetkým *3*

nea 31.08.2019

Když natrefím na dobrou knihu tak ji přečtu rekordně rychle.

Karolína 31.08.2019

*5*<3 Taky moc doporučuju, jsem vděčná, že se mi dostala do rukou. Myslela jsem si, že znám a vím už všechno, co se týče těch otázek v textu. Měla jsem načtené kde co. Ale AllatRa mě rychle vyvedla a stále vyvádí z omylu mojí pýchy. Přečtením knihy to nekončí. Nastupuje proces sebepoznání, který trvá. Pokud člověk chce, samozřejmě :))))

ovace 01.09.2019

nemám rád čtení knih

Siraellen 01.09.2019

knihy čtu ve velkém množství

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat