Komentáře k článku

xxkouckaxx 30.09.2019

nejsem svatební typ , tuto ceremonii vůbec nepotřebuji , kdyby bylo nutno , tak se dvěma svědky u nás doma na radnici a hotovo

Siraellen 25.09.2019

rozhodně česko

ovace 24.09.2019

určitě v čechách

danusp 23.09.2019

S přítelem plánujeme svatbu v zahraničí. Prošli jsme si pro a proti a shodli jsme se, že to je přece jen o nás dvou a že k tomu nepotřebujeme další lidi, kteří nám stejně většinu věcí pomluví. Až se vrátíme zpátky uspořádáme po svatební párty.

Záleží, jak se to pojme. My měli svatbu v ČR a jsem moc ráda, že jsem měla u sebe své nejmilejší. Už vidím, jak babičku cpu do letadla. Kamarádka mi ukazovala fotky ze svatby na Mauriciu a nádhera, ale i tak bych neměnila

Jura 19.09.2019

Především je špatně už otázka zda se to vyplatí, jasně že nevyplatí, prostě když to chci (v tomto případě chceme) a mám na to proč ne.

aster 19.09.2019

Nás bylo na svatbě 14 (doma) a bylo to fajn. Nevidím důvod, proč vyhazovat peníze za nějaký "jeden den" - proč raději za ty peníze nejet na hezkou svatební cestu?

nea 19.09.2019

No jo, velikánská svatba za statisíce, veškerý luxus a po pár letech hororový rozvod. Ale ať si každý dělá co chce a co se mu líbí, taky na co má finance. Já už se vdávat nebudu, ale kdyby, tak jedině v Česku. A hlavní je partner a ne to všechno okolo.

Já už svatbu neplánuji. Kdybych si měla vybrat, určitě v Čechách.

helus 18.09.2019

Svatbu jedině v Čechách.Už kvůli rodině.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat