Komentáře k článku

helus 18.09.2019

Svatbu jedině v Čechách.Už kvůli rodině.

Já už svatbu neplánuji. Kdybych si měla vybrat, určitě v Čechách.

nea 19.09.2019

No jo, velikánská svatba za statisíce, veškerý luxus a po pár letech hororový rozvod. Ale ať si každý dělá co chce a co se mu líbí, taky na co má finance. Já už se vdávat nebudu, ale kdyby, tak jedině v Česku. A hlavní je partner a ne to všechno okolo.

aster 19.09.2019

Nás bylo na svatbě 14 (doma) a bylo to fajn. Nevidím důvod, proč vyhazovat peníze za nějaký "jeden den" - proč raději za ty peníze nejet na hezkou svatební cestu?

Jura 19.09.2019

Především je špatně už otázka zda se to vyplatí, jasně že nevyplatí, prostě když to chci (v tomto případě chceme) a mám na to proč ne.

Záleží, jak se to pojme. My měli svatbu v ČR a jsem moc ráda, že jsem měla u sebe své nejmilejší. Už vidím, jak babičku cpu do letadla. Kamarádka mi ukazovala fotky ze svatby na Mauriciu a nádhera, ale i tak bych neměnila

danusp 23.09.2019

S přítelem plánujeme svatbu v zahraničí. Prošli jsme si pro a proti a shodli jsme se, že to je přece jen o nás dvou a že k tomu nepotřebujeme další lidi, kteří nám stejně většinu věcí pomluví. Až se vrátíme zpátky uspořádáme po svatební párty.

ovace 24.09.2019

určitě v čechách

Siraellen 25.09.2019

rozhodně česko

xxkouckaxx 30.09.2019

nejsem svatební typ , tuto ceremonii vůbec nepotřebuji , kdyby bylo nutno , tak se dvěma svědky u nás doma na radnici a hotovo

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat