Komentáře k článku

Cheri Mary 21.10.2019

Jo to se mně jeden umělec na rande tak upravil, že vytáčel nejen moji osobu, ale i obsluhu. Ztratil peněženku, boty od bláta totálně zašvihané, nic si nepamatoval, stupidní řeči, druhý den se omlouval...no konec! P.S. Neodolatelně jsem se naštvala a never more!

aster Cheri Mary 21.10.2019

No jo, a vzala jste v úvahu, že jste na něj tak zapůsobila svým šarmem atd., že to prostě nezvládl? (takže za to vlastně můžete vy...) <3

Cheri Mary aster 22.10.2019

;-);-);-)Aster jste kouzelná, řehtám se jako kůň! P. S. Bylo to rande snů!

aster Cheri Mary 24.10.2019

Díky - potěšila jste mě - právě mi není moc do smíchu - fenka mojí šílené máti má těžký zánět dělohy. Já tam byla v pondělí a ničeho jsem si nevšimla. Dneska mi volal správce, právě jsem byla cca 50km na zakázce - veterina, odběr krve, odvoz vzorků do nonstop nemocnice - jsem od rána na nohou a pokud ta krev nedopadne a pes nebude moct na operaci - tak konečná - o matku nejde, ta je inertní jak vzácný plyn - nasadí černou a bude spokojeně pobrekávat (víc by jí bodlo, kdybych chcípla já - to by teprve mohla rozvinout svůj talent) ale mě to štve - ten pes je fajn, bohužel má 13 let a matka ničí všechno živé kolem sebe - dneska jsem tam našla mlíko a psovi udělala jednohubky - rohlík se slaným salámem - lezu po zdi a nenávidím ji už asi (matku). Děsný člověk. P.S. není dementní - ona je taková celý život ;*( A to už nemluvím o tom, že se zase na mě sesypou její sestřenice, které ten zadek nezvednou, jak je rok dlouhý, ale rypáky strkají do všeho o106.

Cheri Mary aster 27.10.2019

Ach jo! P. S. Hodně sil Aster, fakt hodně...

aster Cheri Mary 27.10.2019

Takže to nedopadlo - otrava krve - čili uspán... Bohužel jsem to musela rozhodnout já - nenávidím tuhle odpovědnost, ale pes se aspoň netrápil - hrozilo prasknutí dělohy a ten krevní obraz byl taky šílený. Doktor mu dával šanci na přežití 10% ;*( Matka je naštěstí celkem v pohodě - rozhodně víc, než já, já to budu ještě chvíli vstřebávat. Budu za ní nějaký čas jezdit denně (normálně jí vozím jednou týdně nákup) - uvidím, co bude dál. Sama nebude, horší je, že se má ochladit, a to v pergole nikdo nebude. Já ji na procházku nedostanu - pošle mně - víte kam...

xxkouckaxx 18.10.2019

který chytrý alkáč tenhle blábol sepsal ?

nea 16.10.2019

Dlouho jsem byla zapřísáhlý abstinent, bývalý manžel hodně pil. Nyní si při zvláštních příležitostech dám sklenku bílého vína. Jinak nic.

helus 16.10.2019

Muži kteří hodně pijí alkohol nejsou vůbec sexi.

Jura 16.10.2019

Ještě že na sobotním čundru nebyly žádné ženy, podle tohoto výzkumu jsem byl pozdě v noci už takřka neodolatelný a mohlo by se stát ledacos.

aster Jura 16.10.2019

XDXD manžel šel včera s chlapama "na jedno" a vrátil se "úplně neodolatelný" XD

Jura aster 16.10.2019

No občas se to povede:-) každý rozumný chlap chápe že pokud se vyleje jak potok z jara nejni zrovna v tu chvíli idol žen. Možná pokud experiment probíhal tak že njaký vědec požíval alkohol v množství větším než velkém a poté vyhodnocoval situaci, v tom stavu co byl mu poměrně snadno mohlo připadat že je neodolatelný. Myslím že to chtělo použít nezávislého a hlavně střízlivého pozorovazele.

aster 16.10.2019

Evoluční psychologové z USA asi jen potřebovali "vědecky" zdůvodnit, proč chlastají. Nevím, co je sexy na chlapovi, který se zlije jako prase, motá se a blekotá nesmysly - občas se to může stát každému, ale že by to některé ženě připadalo sexy - to je dost přitažené za vlasy ;*(;*(;*(

bloodlady8 16.10.2019

Tak s tím tedy já nesouhlasím>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:( to určitě ne!

glady 16.10.2019

no...to nevím

kamila76 16.10.2019

S tím ale určitě nesouhlasím.

Anelline 16.10.2019

Slovo nadměrné se mi nelíbí a už by to člověka varovalo.

aster 15.10.2019

Aha. Takže totálně zlitá troska, škytající pod stolem, je vlastně superman. To je dobré vědět XD

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat