Komentáře k článku

aster 04.03.2020

Každý má nějakou úchylku - neodsuzuju to, ale nelíbí se mi to a už vůbec mi to nepřipadá přitažlivé - to spíš naopak. A nemyslím si, že by tetování "dělalo" chlapa - to, co je na úvodní fotce je počmáraný šašek, ne chlap - obrázky na kůži mu svaly a sílu opravdu nepřidají...a za takových 30 let bude vypadat jako kvalitní zrůdička kůže totiž stárne...*6*

nea 04.03.2020

Nelíbí se mi tetování ani u žen, ani u mužů.

Jura 04.03.2020

U muže to většinou znamená mám sebevědomí na nule, ničím nevybočuju z davu tak dám kérku, ale muž alespoň neotravuje své okolí s neustálou snahou vysvětlovat význam kdejakého modrého fleku na těle, na rozdíl od mnohých žen a běda jak vás to nezajímá.

helus 04.03.2020

Tetování se mi nelíbí,ale neodsuzuji ho.

ovace 08.03.2020

tetování mám dvě

Siraellen 08.03.2020

tetování není nic pro mě

Ivana 10.03.2020

potetovaní muži mě zásadně nechávají chladnou-nepřipadají mi seriozní

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat