Za pár dní si na bývalého partnera ani nevzpomenete

Zní to jako přepsaná verze amerického filmu „Jak se zbavit kluka v deseti dnech?“, ale tohle ani zdaleka není tak radikální. Vyzkoušejte to – je to jednodušší, než si myslíte.

Jste-li právě v nelehkém období krátce po rozchodu a jakákoli vzpomínka, nebo dokonce předmět vám vašeho ex přítele bolestně připomíná, máme pro vás jednoduchý návod, jak na něj rychle zapomenout. A zvládnete to za necelé dva týdny.

Den 1 – Smažte jeho telefonní číslo

Na ulici vidíte přesně takové štěně, jaké jste si také chtěli spolu pořídit. Nebo u pokladny slyšíte vtipný rozhovor o vašem oblíbeném seriálu. A vaše první myšlenka je – to mu musím říct, hned mu pošlu zprávu. Nedělejte to! Zaprvé už to není váš přítel a zadruhé na něj nikdy nezapomenete. Proto první krok je – napište si číslo na papír a ten uložte do zásuvky psacího stolu. Z mobilního telefonu ho vymažte. A vymažte i celou konverzaci.

Den 2 – Mluvte o tom

Vezměte svoji nejlepší kamarádku na oběd nebo na drink a vylijte si srdce. V ideálním případě zná vaše kamarádka vztah od začátku, a tak vás může upozornit na to, co nebylo úplně dobré a co jste možná už zapomněla.

Den 3 – Zabavte se

Vždycky jste chtěla jít do muzea nebo s rodinou na túru? Tak teď je na to přímo ideální doba! Protože čím více se zaměstnáte, tím méně budete myslet na svého ex.

Den 4 – Naučte se něco nového

S expřítelem jste se večer dívali na seriály? A co kdybyste si zavedla na večer nový rituál? Můžete se třeba naučit cizí řeč nebo si přečíst knížku.

Den 5 – Buďte více s přáteli

V dlouhodobém vztahu občas přátele zanedbáváme. Je na čase to změnit! Pozvěte všechny na domácí večeři nebo udělejte společné víkendové grilování. Přátelství je potřeba udržovat.

Den 6 – Sociální úklid

Na Facebooku máte více než tisíc přátel, ale opravdu znáte jen polovinu? Využijte volného času a ukliďte si! Určitě nemusíte mít v přátelích přítele sestřenice bývalého přítele. K čemu? Váš vztah skončil, je na čase si to uvědomit i na úrovni sociálních medií.

Den 7 – Běžte za písničkou

Když se člověk hýbe, vylučuje endorfiny, které vaše tělo zaplaví štěstím. Ale není potřeba nechávat štěstí jen náhodě. Běžte s kamarádkami třeba na večer salsy.

Den 8 – Udělejte si radost nákupy

„Kdo říká, že člověk si penězi štěstí nekoupí, jen neví, kde nakupovat“ – něco na tom asi bude. Nový pár bot, pěkné šaty nebo perfektně padnoucí džíny vám určitě pocit štěstí dodají.

Den 9 – Dopřejte si změnu

Nosíte stále stejný účes? A co třeba zkusit něco nového? Nebo můžete vymalovat zeď v obývacím pokoji a vnést tak nový směr i do svého života.

Den 10 – Smiřte se se změnou

Změna není vždy špatná. Akceptujte svůj nový život jako single. Dívejte se na to jako na šanci, ne jako na nevýhodu. Když to pochopíte, bude to pro vás mnohem snažší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat