Karmický vztah je rychlou jízdou na klikaté horské dráze

13.07.2023 | Vztahy

Šílíte z partnera? Proč se k vám tak chová a z jakého důvodu mu už zase odpustíte jeho výtržnosti? Karma je zdarma a ta vaše se hlásí o slovo. Nebo snad necítíte, že prožíváte osudový vztah? Tyhle signály ho prozrazují!

Karma v buddhismu, tedy duchovním systému, který pochází z indického subkontinentu, označuje etický přírodní zákon příčiny a následku. Co to znamená v partnerské rovině? Zatímco jedno partnerství vás posílí, to druhé vám ublíží. Každá zkušenost se však počítá. Ovšem některé vztahy jsou skutečně karmické, ty jiné nikoli.

Z duchovního hlediska je myšlenkou karmických vztahů dohoda dvou duší, které spolu navázaly kontakt ještě před tím, než vstoupily do současného života. Máte pocit, že něco takového zrovna teď prožíváte? Podle těchto červených vlajek poznáte, že se se svým partnerem znáte stovky, možná tisíce let!

Okamžitě „to“ cítíte

Mezi nejběžnější znaky karmického vztahu patří reakce vašeho šestého smyslu, který při prvním kontaktu s danou osobou napovídá, že toho člověka nevidíte poprvé. Můžete cítit radost nebo strach, v závislosti na tom, jaké poslání v tomhle životě máte, co je mezi vámi dvěma ještě nedořešené a nezahojené. Z tohoto hlediska jsou karmické vztahy něco jako léčitelé…

Přehnaně emočně reagujete

Jelikož se v rámci osudových partnerství čistí karma, jsou doprovázené bouřlivými emocemi a nedorozuměními. Máte milence, který se nehodlá rozvést, ale vy mu už nějaký ten pátek odhodlaně všechno tolerujete, aniž k tomu máte nějaký smysluplný důvod? Pak je pravděpodobné, že jste v karmickém vztahu.

Přehlížíte varovné signály

Jindy by vás ani nenapadlo dát šanci muži, který s vámi zachází „jako s kusem hadru“. Je netaktní, hrubý a vůbec není váš typ. Přesto vás k němu „cosi“ táhne. Nedokážete si to vysvětlit a už vůbec se vůči tomu bránit. Často podléháte frustraci a cítíte se nepochopeně. Je tomu tak proto, že karmické vztahy nejsou o dokonalosti a hladkém průběhu, ale naopak o překonávání překážek a růstu.

Cítíte se jako v pasti

Návykovost. I tak by se osudový poměr dal charakterizovat. Navzdory všemu negativnímu, co se v něm děje, máte tendenci věci řešit a vracet se k nim. Po každé výměně názorů dospějete k názoru, že neexistuje žádná jiná možnost, než té duši naproti vám věnovat svůj veškerý čas a energii.

Jezdíte na horské dráze

Se všemi těmi dramaty váš vztah připomíná horskou dráhu. Jeden den je vše klidné a zalité sluncem, zatímco den druhý si zase vjedete do vlasů. Jednou jste dole, podruhé nahoře a vy víte, že vás hledání řešení trochu vyčerpává. Ale co naplat, mezi vámi je silné spojení. Všechno však může odeznít až v momentě, kdy přijde ten správný čas a léčení se ukončí, což znamená, že se každý z vás poučí ze svých chyb a bude připraven jít dál. Sám či ve dvojici, to už záleží na konkrétní karmě.

Zdroj: www.mindbodygreen.com/articles/karmic-relationship-definition-and-signs






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat