Sebevědomé chování dokáže výrazně ulehčit život

Samozřejmě, že můžete životem docela dobře projít i jako nejistý, bojácný a váhavý člověk. Ale sebevědomí lidé to mají často mnohem jednodušší. Proto je lepší tu a tam něco od nich odkoukat.

Sebevědomé vystupování je nejen sexy – alespoň si to myslí 85 procent mužů – ale dokáže život v mnoha věcech ulehčit. Dostatečný důvod sebevědomé vystupování žen odkoukat a naučit se používat také.

Věří v sebe samu

Nesoustředí se neustále jen na svoje slabosti, ale soustředí svůj pohled především na svoje silné stránky. Chytrý tah, který dodává netušenou sílu. 

Občas myslí také na sebe

Pomáhat druhým dodává krásný pocit štěstí a spokojenosti se sebou samým. Ale někdy je potřeba myslet i sama na sebe. A to sebevědomé ženy dělají. Jednou za čas si udělají den jen pro sebe, dopřejí si něco, nějak se odmění – a to je jednoduše potřeba, aby mohly dotankovat energii.

Netrápí samy sebe

Když udělá chybu sebevědomá žena, netrápí sama sebe měsíce pocitem viny. Smíří se s chybou, poučí se a život jde dál. Člověk musí umět odpouštět – i sám sobě.

Svůj život mají ve svých rukou

Nestěžují si a nečekají na to, až k nim přijede jejich princ na bílém koni. Pokud ho budou chtít, samy sednou na koně a najdou si ho!

Mají odvahu

Udělat první krok, najít odvahu vystoupit ze své komfortní zóny – tohle samozřejmě dokáže udělat jen ten, kdo je sebevědomý. A kdo to nedokáže, neměl by se k tomu ani nutit. Ale – k dosažení cílů neskutečně pomáhá někdy udělat nepohodlný a riskantní krok.

Dokážou říct NE

Přitakávačů existuje už dost. Sebevědomá žena umí říct také NE, pokud je to potřeba. Nakonec nikdo nemůže být neustále nápomocný a perfektní.

Nepřetvařují se

Nesnaží se být někým jiným nebo se vtěsnat do nějakého ideálu. Jsou zkrátka samy sebou, protože vědí, že takové, jaké jsou, jsou skvělé. A bylo by krásné, kdyby takhle přemýšlely všechny ženy.

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6354626/ - celý článěk







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat