Předsvatební to do list

Přemýšlíte o tom, že se s partnerem vezmete? Pak byste nejdříve měli jako pár společně udělat ještě několik věcí.

Abyste mohli žít ve šťastném manželství, budete potřebovat pevnou konstrukci, o kterou se budete moci ve špatných časech opřít. Vztah může být dobrý, i když, nebo právě proto, že budete navzájem znát i svoje stinné stránky. Důvěra, upřímnost a respekt tvoří skvělý základ pro budoucí manželství. Pokud přemýšlíte, že si s partnerem řeknete své Ano, měli byste ale nejdříve dohromady podniknout následující věci…

Jet na společnou dovolenou

Společná dovolená je perfektní příležitost k tomu, abyste zjistili, jak dobře se s partnerem k sobě hodíte. Na dovolené se mohou přihodit i neočekávané potíže, při kterých se ukáže pravá tvář toho druhého a vy zjistíte, jak moc k sobě pasujete. Celý průběh dovolené včetně plánování, příjezdu stejně jako zábavy na místě ukážou, v čem jste oba silní a jak vám to společně ladí. Máte stejné názory? Jste připravení ke kompromisům? Jak se vypořádáváte s komplikovanými situacemi? Pokud jste na dovolených sehraná dvojka, pak je manželství pro vás to pravé.

Sestěhujte se

Pokud jste to ještě neudělali, měli byste s partnerem začít žít společně. Sestěhování dokáže být na začátku pro každého trochu výzva. Je to nezvyklá situace, kterou hodně párů projít nedokáže. Tady se ukáže, jestli máte stejný cit pro čistotu a pořádek nebo zda máte podobný názor na finance. Pokud tento krok úspěšně zvládnete a budete si rozumět i v tom nejmenším prostoru, máte nejlepší předpoklady pro šťastné manželství.

Zbavte se závaží

Mluvte se svým partnerem upřímně o všem, co vás tíží. Abyste měli úspěšný vztah, který možná povede k manželství, je potřeba z cesty odklidit všechny nejasnosti. Máte mezi sebou dostatek důvěry nebo vás váš partner v minulosti už obelhal nebo podvedl? V tom případě je potřeba mluvit jasně – proč k tomu došlo a může se to opakovat? Naslouchejte svému srdci a pokuste se zjistit, zda si dokážete představit manželství s někým, kdo už vás zklamal.

A ani vzájemné přesvědčování není právě dobrým znamením. Pokud svého partnera nejdříve musíte o svatbě přesvědčit, mohlo by to být ve spokojeném manželství překážkou. Pokud někdo sám od sebe necítí potřebu vstoupit do svazku manželského, není možná ještě připravený. Pokud ale máte pocit, že žádné nejasnosti mezi vámi nepanují a svému partnerovi v každé situaci můžete důvěřovat, pak pravděpodobně bude vaše manželství pevné jako skála.  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat