S ním na vztah raději rychle zapomeňte

Ráda byste věděla, jestli můžete mít s partnerem společnou budoucnost? Tyhle znaky vám prozradí, že on pevný vztah v plánu určitě nemá.

Seznámila jste se s mužem a už se nějaký čas scházíte. Pak si asi získal určité místo ve vašem srdci a je vám jasné, že s tímhle chlapem byste chtěla pevný a trvalý vztah. Ale chce to i on?

Není čitelný

Jistým znakem, abyste s ničím vážným, a především spolehlivým, nepočítala, je, když se on prostě nechová jasně nebo předvídatelně. Nikdy si nemůžete být jistá, jestli na vás bude mít čas, kdy vám odpoví na zprávy nebo jestli o vás má ještě vůbec zájem. Jestliže bude i on chtít vážný vztah, bude se chovat tak, abyste vždycky přesně věděla, na čem jste.

Nechce se seznámit s vaší rodinou

Seznámit se s rodinou druhého je pro mnoho lidí právě ten krok, po kterém je jasné, že jsou oficiálně pár. Pokud ale nejeví vůbec žádný zájem seznámit se s vašimi rodiči, je to špatné znamení. Protože pak ho nejspíš tlačíte do toho, aby „epizodce“ s vámi dal nějaké oficiální označení – které by navíc mohlo přinést i nějaké povinnosti.

Jde jen o jedno

Jasnější důkaz aby pohledal. Často o něm celé dny nic nevíte, ale pak je jisté, proč se vám znovu ozval. Možná „rande“ umí krásně zabalit a vy se cítíte jako princezna, ale nakonec stejně skončíte v posteli. Bez jakékoliv vášně z jeho strany? Jde zkrátka jen o to jedno.

Hlavně žádné otázky

Když je někdo zamilovaný a plánuje společnou budoucnost, chce vědět téměř každičký detail o tom druhém a jeho životě. To s přehnanou zvědavostí nemá nic společného, je to znak lásky a zájmu. Když se ale nikdy nezeptá, ani jak se máte, jestli nemáte nějaké starosti, co jste dělala, než jste se poznali, je velmi pravděpodobné, že mu na vás nezáleží.

Žádný vztah nechce

Mnoho žen má sklon pořád doufat v nějaký vztah, i když jim muž naprosto jasně a srozumitelně řekne, že on opravdu žádný vztah nehledá. „Však až se do mě zamiluje, určitě názor změní“ – to je často bohužel jen planá naděje. Tedy asi existuje určitá minimální pravděpodobnost, že se to stane, ale kdy a zda vůbec svůj názor změní, nevíte. Chraňte sama sebe před zklamáním, protože upřímně: aby vás natahoval do nekonečna, na to je vás určitě škoda.

Žádná opora

Jedna z nejbolestivějších situací mezi dvěma lidmi, kteří oficiálně nejsou spolu, je určitě ta, kdy vás nechce na veřejnosti vzít za ruku. Nebo ji dokonce rychle pustí, když potkáte někoho známého. Pokud se vám s ním tohle už někdy stalo, sbalte si svoje srdce a celý příběh skončete. Zasloužíte si totiž mnohem víc!

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat