Komentáře k článku

anna 21.11.2020

zajima se jen o sebe-do nepricetnosti dovede vytocit cloveka.vsechno kritizuje-jdeme nakoupit tam me ukazuje kdo je tlusty jako prase-jen rano procitne a uz to zacne.

Sedmý trpaslík anna 21.11.2020

Anno nemáš to vůbec jednoduché z nepochopením druhé strany musíš počítat.

anna 21.11.2020

a co je za diagnozu to kdyz mam jit na nejaky zakrok k doktozovi zak ten muj chlap je v pohode.v ordinaci si precte noviny piska si pisnicky. v 1 hodinu v noci pri komplikacich pri porodu jede predpisovou rychlosti-

Narcis 21.11.2020

Protože na sebe dbáme, necháváme si obočí pravidelně zarovnávat a zastřihovat. Je to samozřejmou součástí péče o dokonalý sestřih ochlupení celého těla a celkového vzhledu. Takže pokud má někdo extrémně výrazné obočí, tak o sebe nepečuje.

Květoslav 20.11.2020

... i bez hustého obočí jsem krásný...

Sedmý trpaslík 20.11.2020

Narcise poznáme podle chování podle hustoty obočí asi těžko no nejsem vědec

Moje jméno Sedmý trpaslík 20.11.2020

Narcistu poznáte v první vteřině prvního setkání s ním. A s chováním to nemá nic společného. Stačí Vám na to bohatě jeden pohled a Vaše intuice a přirozené instinkty, kterými Vás příroda vybavila na ochranu před predátory. Jenže lidé toto zapomněli a nechali si vnutit imaginární společenský konstrukt, kde všichni lidé jsou v jádru hodní a zaslouží druhou šanci. Bullshit. Poslouchejte sami sebe, ne blbé články. Dívejte se co Vám říká Vaše Já a ne cizí obočí :-)

Alladin Matafaka 20.11.2020

tvl to je zase jednou fundovaný článek, ještě že ti redaktoři a redaktorky mají stále o čem psát, jednou o lidské hlouposti, podruhé o nefungujících vztazích... a stále dokola a dokola...není lepší žít vlastní život a nezabývat se bláboly tohoto žánru ?

Moje jméno 20.11.2020

Proč nás v češtině pořád dokola titulují jako narcise?!? Narcis je květina, osoba s NPD je narcist(k)a. Co je na tom dopytle tak těžkého?

Sedmý trpaslík Moje jméno 20.11.2020

Asi máte pravdu pravděpodobně jsem se z narcisem nesetkal takže jestli rozumím dobře tak instinkt mi napoví

Moje jméno Moje jméno 20.11.2020

Sedmy trpaslik: Zcela správně. A s narcisty/psychopaty se setkáváte neustále. Pokud jste ale tak vyrovnaný člověk jak působíte, byla vaše reakce pravděpodobně něco jako: "Tento kokot nemá v mém životě co dělat" A protože si věříte, nemáte potřebu řešit svůj nebo jeho duševní stav..nebo obočí :) Gratuluji, Vaše instinkty pracují správně :-)

Sedmý trpaslík Moje jméno 20.11.2020

Děkuji moje instinkty mě zatím nikdy nezklamali zvlášť poslední dobou mi na nich zvlášť záleží

Michal 20.11.2020

Bože,zase jeden ujetý "češtinář"! Nejde o pravopis,ale o obsah sdělení,Joudo !

Pavel 20.11.2020

Naučte se, prosím, psát čárky v souvětích: Opakem, než byste možná čekali, je tato cena označením pro obzvlášť zbytečný výzkum s pochybnými výsledky, která lidi může snad jenom rozesmát…

xxkouckaxx 20.11.2020

to je ale pořádná blbost

Věra 19.11.2020

Starej zloděj Klaus neměl nikdy husté obočí, a jaký je to narcis! Většina pořádných chlapů má husté obočí. Ti vědci by měli dělat jinou práci.

bed 19.11.2020

tak tak, pani Romano, tieto časopisy pre ženy sú hovadiny , a ženy ich aj tak kupujú, čítajú, ...,

Romana 19.11.2020

Tak ten muj ma oboci jak dve kroviska a je to tak hodnej clovek, ze se to malokdy vidi. Jdete s tema blbostma nekam

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat