Komentáře k článku

Romana 19.11.2020

Tak ten muj ma oboci jak dve kroviska a je to tak hodnej clovek, ze se to malokdy vidi. Jdete s tema blbostma nekam

bed 19.11.2020

tak tak, pani Romano, tieto časopisy pre ženy sú hovadiny , a ženy ich aj tak kupujú, čítajú, ...,

Věra 19.11.2020

Starej zloděj Klaus neměl nikdy husté obočí, a jaký je to narcis! Většina pořádných chlapů má husté obočí. Ti vědci by měli dělat jinou práci.

xxkouckaxx 20.11.2020

to je ale pořádná blbost

Pavel 20.11.2020

Naučte se, prosím, psát čárky v souvětích: Opakem, než byste možná čekali, je tato cena označením pro obzvlášť zbytečný výzkum s pochybnými výsledky, která lidi může snad jenom rozesmát…

Michal 20.11.2020

Bože,zase jeden ujetý "češtinář"! Nejde o pravopis,ale o obsah sdělení,Joudo !

Moje jméno 20.11.2020

Proč nás v češtině pořád dokola titulují jako narcise?!? Narcis je květina, osoba s NPD je narcist(k)a. Co je na tom dopytle tak těžkého?

Sedmý trpaslík Moje jméno 20.11.2020

Asi máte pravdu pravděpodobně jsem se z narcisem nesetkal takže jestli rozumím dobře tak instinkt mi napoví

Moje jméno Moje jméno 20.11.2020

Sedmy trpaslik: Zcela správně. A s narcisty/psychopaty se setkáváte neustále. Pokud jste ale tak vyrovnaný člověk jak působíte, byla vaše reakce pravděpodobně něco jako: "Tento kokot nemá v mém životě co dělat" A protože si věříte, nemáte potřebu řešit svůj nebo jeho duševní stav..nebo obočí :) Gratuluji, Vaše instinkty pracují správně :-)

Sedmý trpaslík Moje jméno 20.11.2020

Děkuji moje instinkty mě zatím nikdy nezklamali zvlášť poslední dobou mi na nich zvlášť záleží

Alladin Matafaka 20.11.2020

tvl to je zase jednou fundovaný článek, ještě že ti redaktoři a redaktorky mají stále o čem psát, jednou o lidské hlouposti, podruhé o nefungujících vztazích... a stále dokola a dokola...není lepší žít vlastní život a nezabývat se bláboly tohoto žánru ?

Sedmý trpaslík 20.11.2020

Narcise poznáme podle chování podle hustoty obočí asi těžko no nejsem vědec

Moje jméno Sedmý trpaslík 20.11.2020

Narcistu poznáte v první vteřině prvního setkání s ním. A s chováním to nemá nic společného. Stačí Vám na to bohatě jeden pohled a Vaše intuice a přirozené instinkty, kterými Vás příroda vybavila na ochranu před predátory. Jenže lidé toto zapomněli a nechali si vnutit imaginární společenský konstrukt, kde všichni lidé jsou v jádru hodní a zaslouží druhou šanci. Bullshit. Poslouchejte sami sebe, ne blbé články. Dívejte se co Vám říká Vaše Já a ne cizí obočí :-)

Květoslav 20.11.2020

... i bez hustého obočí jsem krásný...

Narcis 21.11.2020

Protože na sebe dbáme, necháváme si obočí pravidelně zarovnávat a zastřihovat. Je to samozřejmou součástí péče o dokonalý sestřih ochlupení celého těla a celkového vzhledu. Takže pokud má někdo extrémně výrazné obočí, tak o sebe nepečuje.

anna 21.11.2020

a co je za diagnozu to kdyz mam jit na nejaky zakrok k doktozovi zak ten muj chlap je v pohode.v ordinaci si precte noviny piska si pisnicky. v 1 hodinu v noci pri komplikacich pri porodu jede predpisovou rychlosti-

anna 21.11.2020

zajima se jen o sebe-do nepricetnosti dovede vytocit cloveka.vsechno kritizuje-jdeme nakoupit tam me ukazuje kdo je tlusty jako prase-jen rano procitne a uz to zacne.

Sedmý trpaslík anna 21.11.2020

Anno nemáš to vůbec jednoduché z nepochopením druhé strany musíš počítat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat