Promyšlené maskování nevěry

09.01.2023 | Vztahy

Už se stalo. Podvedla jste svého partnera, ale poměr již není aktuální. Ačkoli jste se vrátila do svého stávajícího partnerství a nechcete, aby se úlet provalil, může na vás muž nevěru zpětně poznat. Co všechno patří mezi usvědčující důkazy?

Málokterá žena si najde milence jen kvůli sexu. Většinou jí ve vztahu něco chybí. Ať už váš důvod k nevěře byl jakýkoli, jste zpátky doma. Ale na jak dlouhou? Vyhněte se radikálním chybám a neprozraďte, že se vaší postelí a možná i srdcem prohnal někdo jiný! Na co si dát pozor?

Změna chování na sociálních sítích

Dřív byly lajky a sledování vašich přátel denním chlebem. Teď najednou na svém profilu nejste dlouhé dny i týdny. Nebo jste si ho rovnou deaktivovala a vyměnila za jiný. Partner takové počínání může vyhodnotit tak, že něco skrýváte, nebo před něčím utíkáte. Očekávejte konfrontaci. Už máte připravené vysvětlení?

Podezřelá úleva

Měsíce doma vykládáte, že za váš stres a nesoustředěnost může práce, ačkoli ve firmě se nic zásadního neděje (sužují vás výčitky svědomí). Najednou ukončíte románek, oddychnete si a přijdete domů v úplně jiné náladě. Uf, nikdo nic nepoznal! Nebo ano? Přítel nebo manžel si všimne, že jste s něčím bojovala – a to se jako mávnutím kouzelného proutku vyřešilo ze dne na den. Divné…

Přílišný zájem

Pocity viny vás pravděpodobně ovlivní i v posteli. Navzdory tomu, že nesnášíte felaci, poskytujete partnerovi orální sex dlouhé minuty, objímáte ho, líbáte a jako milenka se chováte nanejvýš velkoryse. Možná, že konečně svolíte i k análnímu milování! Vážně si myslíte, že tahle proměna zůstane bez odezvy?

Konec vyptávání

Bylo milé, pokud jste se partnera vyptávala, v kolik přijde z práce, co má v plánu o víkendu a kdy se chystá na služební cestu. Dokonce někdy měl pocit, že na něj žárlíte! Kdyby tak věděl, že ještě před pár týdny bylo nutné získávat přehled o jeho pohybu, aby se dal synchronizovat s tím vaším. Nekonečný výslech se však přece jen dočkal svého konce, takže až vám protějšek bude hlásit, že na večeři bude doma v šest, netvařte se, že vás to nezajímá!

Nesrovnalosti ve vyprávění

Když už lžete, tak pořádně. Nemůžete tvrdit, že jste nedávno byla u kamarádky, která je mimo město. Zkrátka a dobře, pravdu je možné opakovat znovu a znovu, ale když je to lež, pokaždé se někde něco ubere, přidá či zkreslí. Na vyprávění z minulosti si tak dejte extra velký pozor. Nevinná otázka a nepozorná odpověď vás může stát partnerství. „Zlato, jak že se jmenovala ta kavárna, kde jsi byla minulý měsíc? Skutečně? Pamatuji si, že jsi ji to říkala jinak!“

Snížení zájmu o vlastní vzhled

Ruku na srdce. Zvýšená péče o vzhled (upravené nehty, vlasy, nové spodní prádlo, pravidelné cvičení), která se náhled promění v laxní přístup (oprýskaný lak, odrosty, vytahaná noční košile a návrat od podpatků k teniskám) je usvědčujícím důkazem toho, že vaše předchozí chování mimo stěny domova nebylo tak zcela křišťálově čisté.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat