Opilí muži textují jako o závod

Muži jsou zvláštní stvoření, jejichž myšlenkové pochody jsou někdy velkou záhadou. A ženy tak zajímají tisíce otázek. Jedna z nich například je – Jaké ženě posílají muži sms-zprávy nejčastěji?

Všichni víme, že alkohol má euforii navozující efekt, a když je člověk opilý, pravda a skutečnost se tak trochu posouvá. Jednoduše část reality vymažeme. Jako bychom se ocitli v druhé dimenzi nebo paralelním světě. A to je důvod, proč opilí muži ve dvě v noci začnou hledat mobil – nacházejí se totiž ve určitém stavu naivní romantiky.

Paralelní světy

Existují samozřejmě ty tragicky trapné výjimky, které volají svým ex přítelkyním, aby jim vyznaly svoji nekonečnou lásku, nebo naopak vynadaly, pokud se ještě nevyrovnaly s rozchodem. Většina mužů ale hledá v telefonu kontakt na ženy, se kterými měli rande nebo milostné pletky, a jejichž telefonní čísla ještě nevymazali pro případ, že by se ženy jako stíhačky ozvaly, a muži tak měli možnost hovor zkrátka nepřijmout. Ale jakmile se opijí, mají najednou pocit, že právě tyhle ženy by stály za další setkání. Najednou jim přijde, že to by mohla být ta správná cesta.

Na lásku až za hrob zapomeňte

Po probuzení druhého rána je ovšem tenhle naivně romantický svět dávno pryč a jen při pomyšlení na obsah zprávy nebo hovoru se většina mužů sama za sebe stydí. Nejen kvůli sobě, protože už střízliví vědí, proč se dámě týdny, nebo dokonce měsíce neozvali, ale i kvůli té ženě, ve které možná znovu vzkřísili jiskřičku naděje.

Ať už si milé dámy namlouváte cokoli, je jen jediný důvod, proč se vám muži uprostřed noci a opilí ozvou – jde jim jenom o sex. Takže jakoukoli zprávu, kterou dostanete od chlápka kdykoli po jedné hodině v noci, můžete s klidným svědomím ignorovat. Žádná odpověď je vlastně taky odpověď.

Zdroj: názor autora






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat