Kdy je ten správný čas na společné bydlení

Společné bydlení – už jste někdy přemýšleli o tom, že byste s partnerem žili společně? Následující znaky vám pomohou odpovědět na otázku, zda je to opravdu dobrý nápad.

Jste-li s partnerem již delší dobu, vyvstává otázka, zda by nebylo lepší se přestěhovat k sobě. Ale vydrží štěstí i tehdy, když spolu budete každý den? Strávit spolu každou noc a sdílet spolu vše? Následující znaky vám poradí, zda jste skutečně připravení bydlet společně se s vým přítelem.

Společný čas si užíváte

Čas, který trávíte dohromady se svým přítelem, si užíváte. A nejen když jste s přáteli nebo rodinou, ale i tehdy, když jste spolu sami.

Netoužíte po odpočinku

Pocit, že potřebujete zase chvilku času jenom pro sebe, už neznáte. Jestli je váš partner s vámi nebo ne, nic se nemění – stále se můžete cítit sami sebou.

Zbytečně platíte dva nájmy

Každý máte svůj vlastní byt. Ale když se na to podíváte z praktického hlediska, jeden nájem platíte navíc, protože stejně jste pořád spolu jenom v jednom z nich.

Chybí vám

I když spolu trávíte opravdu hodně času, ve chvilkách, kdy zrovna nemůžete být spolu, se vám po partnerovi stýská. A usínat nebo probouzet se sama už si neumíte ani představit.

Nejste pod tlakem

Když přemýšlíte o tom, že budete bydlet dohromady, nevyvolává to ve vás vůbec žádný stres. Naopak – představa, že budete v budoucnu spolu „pod jednou střechou“, je pro vás jen logickým dalším krokem.

Znáte své silné a slabé stránky

Jste spolu dostatečně dlouho na to, abyste o sobě věděli hodně a znali všechny své silné stránky a slabosti. A víte, že žádná není tak hrozná, abyste s ní nemohli žít.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat