Neztrácejte čas s tím nepravým

Má o vás opravdu zájem, nebo jste pro něj jen dočasná zábava? Podle následujících bodů můžete zjistit, jak vážně to s vámi váš přítel myslí.

Jestli je to ten pravý, poznají často druzí rychleji než my sami. Díky růžovým brýlím se zdá všechno krásnější, nebo alespoň méně hrozné, než to ve skutečnosti je. Proto možná někdo vězí ve vztahu, který si tenhle název ani nezaslouží. Ale jak se pozná, že není partner ten pravý?

Nezná se k vám

Když někdo toho druhého skutečně miluje, má velký zájem na tom svoje štěstí ukázat i jiným lidem. To jsou většinou ti, kteří pro něj hodně znamenají – tedy rodiče nebo jeho nejlepší přátelé. Pokud vás jim nechce ani po delší době představit, pak máte důvod být nedůvěřiví.

Má před vámi tajnosti

Jeho telefon pípá a oznamuje, že přišla zpráva a váš přítel propadá panice ze strachu, abyste si zprávu nepřečetla? Kromě toho, že vám do jeho telefonu nic není a nemáte potřebu v něm čmuchat, je jeho chování trochu podezřelé. Zaprvé, protože očividně dostává zprávy, které nemáte v žádném případě vidět, a zadruhé, protože si myslí, že ho za zády špehujete.

Nezajímá ho nic, co vyprávíte

Možná je sex s ním naprosto dokonalý, ale nic víc s ním dělat nemůžete. Pokud vám to klape jenom v posteli, ale jinde si nemáte už co říci – buď proto, že nemáte žádná společná témata, nebo protože o rozhovor s vámi neprojevuje žádný zájem. Měla byste se proto sama sebe ptát, jestli chce vás nebo jen vaše tělo.

Nejste pro něj důležitá

Ať už plánuje cokoli, nikdy u toho nejste na prvním místě. O víkendu se chce jít pobavit s kamarády, pak do kina a možná ještě tancovat. Pro vás v jeho plánu není žádné místo. A to nejhorší je, že jemu to ani nedochází, nebo je mu to úplně jedno.

Nikdy vás nepodpoří

K dobrému partnerství patří, že stojíte jeden druhému po boku, když se objeví problémy nebo těžké úkoly. Pokud se ale musíte životem prokousávat sama, i přesto, že jste ve vztahu, je na místě otázka, jestli náhodou tam někde venku nečeká někdo, kdo by vám po boku stál mnohem lépe a věrněji.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat