Ženské věci co muži nikdy nepochopí

I když nás milují a ve spoustě věcí chápou, existují věci, kterým muži zkrátka nikdy neporozumějí.

Každá z nás je něčím specifická a pro co nás muži obdivují. Jsme mistryně v multitaskingu – dokážeme mluvit a zároveň se soustředit na něco jiného. Umíme zázrak stvoření nového života. A v rámci rodiny oplýváme nekonečným organizačním talentem. Ale následující věci muži nikdy nepochopí.

Máme stále plné kabelky

To je možná pravda, ale upřímně: pokud chceme být na všechno připravené, a ještě vypadat dobře, pak jsou zkrátka některé věci nezbytné. Tužka na oči, řasenka, pudr, kapesníčky, sluchátka, peněženka a telefon, propiska, zrcátko, klíče od domu a od auta, mp3 přehrávač, knížka, deodorant, žvýkačky, krém na ruce, zubní nit, tabletky proti bolesti, náplast,….

Milujeme selfíčka

Každý den investujeme mnoho času do toho, abychom vypadaly dobře. A nebyla by škoda, kdyby to nevydrželo věčně? A když už jsme se svým vzhledem konečně spokojené, pak je ukázat svůj vlastní portrét povolené.

Rády chodíme do kaváren

Samozřejmě bychom si mohly udělat a vychutnat kávu doma, ale v kavárně je to mnohem příjemnější. Jenom v kavárně vás obslouží milý číšník, můžete pozorovat jiné lidi a ukázat se v novém kousku oblečení nebo v novém účesu.

Nejradši nosíme baleríny

Milujeme baleríny! Každičký pár! Jsou pohodlné, ale přesto elegantní a hodí se k sukním i ke kalhotám, do kanceláře nebo i večer do restaurace. A to nemluvíme o tom, jak lehce se nazouvají a vyzouvají. No, kdo by neměl rád baleríny?

Malujeme si řasy s otevřenými ústy

Pravda – nevypadáme u toho zrovna nejinteligentněji. Ale „kapří vzhled“ má při nanášení řasenky dobrý důvod: Svaly v obličeji jsou sice tak pohyblivé, že nám umožňují různou mimiku, ale uvolnit například svaly kolem očí je relativně těžké. Při otevřených ústech se ale tyto svaly automaticky natáhnou, což oči zvětší a namalovat si řasy je tak mnohem snadnější.

Jsme neustále nespokojené se svojí postavou

To prostě muži nemohou nikdy pochopit. Mužské tukové polštářky se rozkládají na těle úplně jinak. Ale u nás je to o zadku, nohách a břichu. A kdyby náhodou tohle bylo v pořádku, najde se něco dalšího, co se nám nebude líbit. A když se nám podaří zhubnout, nikdy to není vidět tam, kde potřebujeme, ale na obličeji nebo na prsou…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat