Nejčastější mýty o randění

Je za vámi první rande. A vy si říkáte, jestli se mu vůbec líbíte? Kompliment jste nedostala žádný a útratu za večer jste si rozdělili. Pokud jste čekala rande jako z romantického filmu, jste teď rozhodně zklamaná. Tohle jsou nejčastější mýty.

Před prvním rande, a to i když nechcete, podvědomě si více či méně představujete všechny romantické scény od „Snídaně u Tiffanyho“ až po „Hříšný tanec“. A více či méně se v různých scénách samozřejmě objevujete vy a váš partner. A když pak dojde na to skutečné, které neprobíhá jako ve vašich představách, máte pocit, že je asi něco špatně. S vámi nebo s ním. Abyste nemusela po příštím rande odcházet domů zklamaná, máme pro vás nejčastější mýty, které by vás na něm mohly potkat.

Na prvním rande se nesmíte políbit.

Ale proč vlastně ne? Pokud si padnete do oka a cítíte to oba stejně, takže chcete společný večer zakončit polibkem, nemůže vám přece nic stát v cestě. Právě naopak! Pokud partner po polibku nechce hned víc, hovoří to v jeho prospěch a je to jen další argument, proč ho vidět příště znovu.

Když se neozývá, chce být jenom zajímavý.

Ano, to z ní sice krásně, ale je potřeba se podívat pravdě do očí: když se po prvním rande už neozve, pravděpodobně vás nechce tolik, jako vy jeho. Jakkoliv tvrdé to je, odpovídá to bohužel i pravdě.

Když nezaplatí, nemá zájem.

Tenhle mýtus vznikl asi v jiném století. Jako žena byste měla v současné době předpokládat právě to, že nezaplatí. Proč taky? Vy sama přece peníze vyděláváte, a hlavně jste nezávislá.

Tři dny ho nechat vycukat.

Tohle pravidlo je velmi rozšířené, ale naprosto zbytečné. Navíc všechno jenom komplikuje. Když se vám rande líbilo, proč byste mu to nemohla dát vědět? Pokud to vidí váš protějšek stejně, vaše zpráva ho potěší. A když ne, alespoň si situaci hned vyjasníte a budete vědět, na čem jste. A hry jako „ať se ozve nejdříve on“ patří do mateřské školky.

Pokud jste nedostala žádný kompliment, asi jste se mu dost nelíbila.

Pokud váš partner na první rande není sladký jako bonbon, nemusí to hned znamenat, že vás nepovažuje za atraktivní. Právě naopak. Možná se jenom stydí nebo vás považuje za dost inteligentní na to, aby vás „nachytal“ na komplimenty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat