Věci pro zlepšení vašeho milostného života

14.02.2021 | Vztahy

Je jedno, jestli jste něžná a romantická duše, nebo naopak divoká a aktivní milenka věčně toužící po poutech a bičících. Zařadíte-li do svého milostného života pár erotických vychytávek, budete mít k sobě s partnerem zase o kousek blíž. Co se vyplatí schovávat pod postelí? Hoďte si kostkou!

Podle sexuologů má průměrný pár navyklé dva až tři způsoby milování, které neustále opakuje. I když se to zdá jako nuda, dvojice, která si v posteli vyhovuje, nutně nepotřebuje zkoušet exotické milostné pozice ani jiné, jí cizí, praktiky. Vystačí si totiž s tím, co má. Jelikož je však humor kořením sexu, a navíc se každý čas od času aspoň trochu rád odkloní od stereotypu, hodí se mít po ruce pár maličkostí, které i vám zaručeně zlepší milostný život.

Atmosféru podtrhující lubrikanty

Lubrikanty jsou užitečnou pomůckou, ale současně i vítaným prvkem pro pohlazení smyslů. Zvlhčí vaginální sliznici i šourek, takže s obojím se snadněji manipuluje. Mohou zahřívat i ochlazovat pohlavní orgány (v závislosti na dané sezoně) a z jejich pestré nabídky si lze vybrat vůni, která vám sedí. Jahoda, mango, máta, maracuja… Co je libo! Některé z nich dokonce zvyšují vzrušení a zesilují orgasmus, neboť prokrvují potřebné oblasti.

Erotické deskové hry s léčivým účinkem

Erotické pexeso, karty či rovnou kompletní deskové hry pro páry – s chlípnou tematikou a kolikrát i konkrétně zaměřenou jedním směrem, kupříkladu na orální sex nebo výměnu rolí. Deskové hry tohoto typu zlepšují komunikaci, prohlubují spolupráci páru a umožňují aktérům vyzkoušet něco, o co se normálně nepřihlásí. Každá dvojice by tak doma určitě měla doma mít aspoň jednu kouzelnou „krabici“.

Opojné masážní svíčky

Masáž rozpouští stres, uvolňuje tělo i ducha a je výbornou předehrou. Kromě masážních gelů a esenciálních olejů, které se pro hnětení ztuhlých svalů běžně používají, se v kurzu drží i masážní svíčky. Fungují tak, že se po jejich zapálení vosk rozpustí v příjemně teplý masážní olej, který je obvykle obohacený o výživné kosmetické přísady, jako je jojobový olej nebo bambucké máslo. Masážní svíčky pozvedávají chvíle ve dvou na jinou úroveň.

Párové vibrátory

Mají dva konce (dvě vibrační jednotky), použít se dají k masáži, dráždění erotogenních zón, experimentování a oboustrannému uspokojení. Pochlubit se mohou několika pulzními programy, jsou vodotěsné a tiché, takže je diskrétně použijete i při večerní sprše, dokud si děti hrají. Spárovat se dají s lubrikanty a oleji na vodní bázi, stejně jako s antibakteriálními čisticími spreji.

Mimochodem, na současném trhu jsou k mání i takové hygienické vychytávky, které se uplatňují pro lokální použití –⁠ přímo a tělo. Redukují tělesný zápach, zbavují zárodků bakterií a plísní a poskytují „čistší“ sex. I ony tak mohou zlepšit váš milostný život. Nanést je totiž můžete třeba na penis. Zkusíte je?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat