Věci pro zlepšení vašeho milostného života

14.02.2021 | Vztahy

Je jedno, jestli jste něžná a romantická duše, nebo naopak divoká a aktivní milenka věčně toužící po poutech a bičících. Zařadíte-li do svého milostného života pár erotických vychytávek, budete mít k sobě s partnerem zase o kousek blíž. Co se vyplatí schovávat pod postelí? Hoďte si kostkou!

Podle sexuologů má průměrný pár navyklé dva až tři způsoby milování, které neustále opakuje. I když se to zdá jako nuda, dvojice, která si v posteli vyhovuje, nutně nepotřebuje zkoušet exotické milostné pozice ani jiné, jí cizí, praktiky. Vystačí si totiž s tím, co má. Jelikož je však humor kořením sexu, a navíc se každý čas od času aspoň trochu rád odkloní od stereotypu, hodí se mít po ruce pár maličkostí, které i vám zaručeně zlepší milostný život.

Atmosféru podtrhující lubrikanty

Lubrikanty jsou užitečnou pomůckou, ale současně i vítaným prvkem pro pohlazení smyslů. Zvlhčí vaginální sliznici i šourek, takže s obojím se snadněji manipuluje. Mohou zahřívat i ochlazovat pohlavní orgány (v závislosti na dané sezoně) a z jejich pestré nabídky si lze vybrat vůni, která vám sedí. Jahoda, mango, máta, maracuja… Co je libo! Některé z nich dokonce zvyšují vzrušení a zesilují orgasmus, neboť prokrvují potřebné oblasti.

Erotické deskové hry s léčivým účinkem

Erotické pexeso, karty či rovnou kompletní deskové hry pro páry – s chlípnou tematikou a kolikrát i konkrétně zaměřenou jedním směrem, kupříkladu na orální sex nebo výměnu rolí. Deskové hry tohoto typu zlepšují komunikaci, prohlubují spolupráci páru a umožňují aktérům vyzkoušet něco, o co se normálně nepřihlásí. Každá dvojice by tak doma určitě měla doma mít aspoň jednu kouzelnou „krabici“.

Opojné masážní svíčky

Masáž rozpouští stres, uvolňuje tělo i ducha a je výbornou předehrou. Kromě masážních gelů a esenciálních olejů, které se pro hnětení ztuhlých svalů běžně používají, se v kurzu drží i masážní svíčky. Fungují tak, že se po jejich zapálení vosk rozpustí v příjemně teplý masážní olej, který je obvykle obohacený o výživné kosmetické přísady, jako je jojobový olej nebo bambucké máslo. Masážní svíčky pozvedávají chvíle ve dvou na jinou úroveň.

Párové vibrátory

Mají dva konce (dvě vibrační jednotky), použít se dají k masáži, dráždění erotogenních zón, experimentování a oboustrannému uspokojení. Pochlubit se mohou několika pulzními programy, jsou vodotěsné a tiché, takže je diskrétně použijete i při večerní sprše, dokud si děti hrají. Spárovat se dají s lubrikanty a oleji na vodní bázi, stejně jako s antibakteriálními čisticími spreji.

Mimochodem, na současném trhu jsou k mání i takové hygienické vychytávky, které se uplatňují pro lokální použití –⁠ přímo a tělo. Redukují tělesný zápach, zbavují zárodků bakterií a plísní a poskytují „čistší“ sex. I ony tak mohou zlepšit váš milostný život. Nanést je totiž můžete třeba na penis. Zkusíte je?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat