Pochopte konečně jak muži myslí

Jak muži myslí? A co se v nich odehrává? Mnohdy si pochopit je zbytečně komplikujeme. Že jsou jiní než my, je věcí jiného uspořádání mozku. Proto mají muži lepší prostorovou představivost a většinou jsou lepší v matematice. Co vám pomůže, pochopit muže lépe?

Žena, která žije s partnerem nebo manželem delší dobu, už jistě pochopila, že muži to mají zkrátka jinak. A přes veškerou naši snahu je pochopit, to mnohdy nejde tak snadno a někdy odlišné světy dokonce mohou vést k nedorozumění. Jak je to s „mužským myšlením“ doopravdy? Máme pro vás tipy, jak pochopit to, co dělají a proč to dělají.

Muži mají rádi velké zadky

Říká se to, ale je to pravda? Ano, ale jen pokud ho nosí sebevědomá žena. Muži jsou lovci – a na lovu za velkou laní nebo velkým zadkem se rozhodnou vždy pro zadek.

Muži jsou líní

Proč muž hodí špinavé prádlo vždycky VEDLE koše na špinavé prádlo? Ze stejného důvodu, proč nechávají mokrý ručník na posteli a holení na umyvadle. Z lenosti! Alespoň to v anketě přiznalo 70 procent dotázaných. Zbývající muži uvedli, že „mají důležitější věci v hlavě“.

„Miluji tě“ říkají muži první

60 procent mužů vám vyzná lásku dřív než vy. Většina z nich to pošeptá partnerce do ucha, protože je jim trapné ukázat svoje city nahlas. Roztomilé, že?

Chtějí muži znát pravdu o nevěře?

Ani náhodou! Jenom aby ženy ulevily svému svědomí, hodí svému muži do hlavy takové obrázky, které možná ani nejsou pravda. Muži se shodují, že pokud je nechcete opustit a byla to „jednorázová akce“, vědět to rozhodně nechtějí.

Muži neumí multitasking

Zatímco ženy hravě zvládnou obstarat několik věcí najednou, zastaví se muži u na cestě. Důvodem je, že mozek muže je strukturovaný trochu jednodušším způsobem než ten ženy.

Muži se nikdy neptají na cestu

85 procent mužů totiž věří, že disponují skvělým orientačním smyslem. Pozor na slovíčko „věří“. Protože za 80 let života muže najedou okolo 36 000 km navíc – tedy jednou okolo světa…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat