Podle čeho si muži vybírají ženy v dnešní době

05.03.2021 | Vztahy

Doby, kdy muži dávali přednost ženám „krev a mlíko“ jsou dávno pryč. Nemyslíme tím, že by se ženy oblejších tvarů dnešním mužům snad nelíbily, ale preference se mění společně s trendy, které na nás vykukují z každé stránky módního časopisu. Je to všechno ale skutečně jen o vzhledu? Kterých vlastností si muži všimnou nejdříve a co je naopak vůbec nezajímá?

Síla sociálních sítí

Průzkum, na základě kterého byl vyhodnocen výsledek testu, byl proveden pomocí sociálních sítí, kde odpovídalo množství mužů na otázku, co je na ženách nejvíce zajímá a čeho si nejdříve všímají.

Oči

Je to trochu klišé, ale byla to jedna z nejčastějších odpovědí. Muži se zaměřují jak na barvu a tvar očí, tak i na celkový výraz tváře. Pokud jde o barvu, nejvíce se jim líbí hnědá a zelená. Jsou to barvy, které dodávají výrazu na upřímnosti.

Make-up

Muži mají rádi upravené ženy, na kterých je na první pohled patrné, že o sebe pečují. Co ale nesnášejí, je výrazný make-up. Ještě hůř, pokud má žena umělé řasy, silně nalíčené oči nebo tlustou vrstvu make-upu. Dávají přednost upravené přirozenosti. Mnoho z nich se nechalo slyšet, že nesnese na ženě především rtěnku. Důvod je prostý, chtějí-li ženu políbit, odradí je vrstva mnohdy špatně odstranitelného nátěru, který by na ně partnerka přenesla.

Osobnost

Dalším, velmi často uváděným faktorem, který muže na ženě nejvíce zajímá, je její osobnost. Vtipné, sebevědomé a inteligentní ženy, které mají všeobecný rozhled, jsou pro muže mnohem více sexy než ty, které se tváří, jakoby neuměly do pěti napočítat. Nic se ale nesmí přehánět. Takové, které se tváří, že vlastně muže k ničemu nepotřebují, protože všechno znají a umí, je příliš nenadchnou.

Vlasy

Co muže velmi imponuje, jsou ženské vlasy. Měly by být lesklé, čisté a rozhodně by na nich neměla být vrstva laku nebo tužidla. Rádi se jich dotýkají a jakákoli bariéra, často doprovázená připomínkami typu „nesahej mi na vlasy, mám to nalakovaný!“, je nežádoucí.

A jak je to s těmi tvary?

Obecně vzato, mužské ideály krásy se o konkrétních rysech postavy zmiňovaly jen zřídka. Rozhodně ale vedou ženy, které mají mladistvý vzhled, čistou pleť, pár kilo navíc a zdravé zuby. A co to ostatní? Budete se divit, ale mužům je jedno, zda má partnerka malá nebo velká prsa, či širší boky. Ne, že by se jim bujnější vnady nelíbily, ale jen velmi zřídka jsou prioritou výběru potenciální partnerky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat