I muži se musejí s rozchodem vyrovnat

Ano, i muži po rozchodu trpí. Aby se se ztrátou vyrovnali, mají svých pět kroků.

Jak se chovají muži poté, co se jim rozpadne vztah? Portál „EliteDaily“ o tom mluvil s několika odborníky. A hned na začátek je potřeba říct, že  co muži dělají po rozchodu, záleží vždy na skutečnosti, jaký ten vztah byl a také jak skončil. Co ale většina „opuštěných“ dělá podobně, jsou následující kroky ke zpracování bolesti.

Hledají rozptýlení

Pokud mají muži za sebou rozchod, vrhnou se často hned do nového vztahu. Buď s naprosto novou osobou nebo prolistují svůj telefonní seznam, aby našli vhodnou adeptku. Že to dělají jen proto, aby zaplnili prázdné místo, pochopí tehdy, když i přesto jim jejich ex stále více chybí. Takže „rozptýlit se“ novým vztahem není řešení – ani pro ně samotné, protože tím svoji bolest nezpracovávají, ale ani pro třetí osobu, kterou nakonec také zraní.

Mají milostné aféry

Protože krok číslo jedna nezafungoval, začnou se muži bezhlavě vrhat do milostných aférek. Hlavně, že si mohou zase užívat. Což se stává především tehdy, pokud předchozí vztah trval dlouho a muž s nikým jiným randit nemohl. To znamená, že muži stále ještě hledají rozptýlení, než aby řešili svoje pocity.

Stáhnou se

Potom, co se muži pokusí vyléčit sexem nebo náhradní láskou, se nakonec stáhnou do sebe. Tráví spoustu času ve vlastním bytě, s rodinou nebo přáteli. Nebo, což je možná pravděpodobnější, vrhnou se do práce.

Začnou se zlobit

V této fázi muži pochopí, že svoje pocity jen potlačovali. Bolest ze ztráty je pořád tady, a proto jsou naštvaní. Možná začnou svoji ex pomlouvat před přáteli, nebo svému hněvu dají průchod na sociálních sítích.

Zdravé východisko

Pokud mají muži zpracování za sebou, mohou se konečně dívat dopředu. A pokud jsou chytří, nakonec si několik věcí uvědomí. Proč vztah ztroskotal? Co mohl udělat lépe? Jak v určitých situacích v budoucnu jednat? Protože potom rozchod skutečně zpracovali.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat