Šílené ženské návyky doslova ničící jejich partnera

03.04.2023 | Vztahy

Status? Otravná přítelkyně nebo manželka. Chcete ho? Pak své drahé polovičce ztrpčujte život. Hodinu co hodinu, den co den. Tyhle šílené návyky vašeho partnera doslova zničí!

Muži jsou rádi, když se mají ke komu přitulit. O samotě se trápí stejně jako ženy, což znamená, že ve vztahu umějí fungovat jako tehdy, když život stál na lovení zvěře, tlupách a kočovnictví. Na partnerství však nenávidí pár věcí. Víte, co konkrétně mu na vás vadí?

Moc mluvíte

V jazykových schopnostech prý ženy muže převyšují. Říká se, že dámy za den řeknou třikrát víc slov než pánové, i když některé výzkumy to vyvracejí. Buď jak buď, muž potřebuje být pánem své jeskyně, věnovat se dumání o sportu a přemýšlení nad opravou motoru. K tomu musí mít klid, protože se beztak nedokáže soustředit na dvě věci najednou. Poslouchat, myslet a ještě být kreativní? Vaše neustálé švitoření o práci, sousedech, oblečení a věcech, kterými ho zahlcujete, když poslouchat nechce, ho odvádí ze středu pánského bytí.

Z domova vynášíte choulostivé záležitosti

Kamarádky vědí, kolikrát spolu spíte, jaké polohy ten váš kolouch miluje, kolik vydělává peněz a s kým chodil před několika lety. Klábosení o vztazích s ostatními mužům nedělá dobře. Pánové odsuzují, pokud jim neponecháte žádné tajemství, a co hůř, když perete špinavé prádlo na veřejnosti.

Sex nedotahujete do konce

V případě, že na sex nemáte náladu, řekněte to včas. Jestli vás partner hladí, masíruje a snaží se o předehru v domnění, že něco bude, počítá s tím, že zasune. Využijete-li jeho pozornosti, probudíte erekci, ale nedáte mu nic na oplátku – opakovaně, necháte ho s tvrdým penisem přemýšlet, proč si takové chování zasluhuje.

Výsledkem jsou i modrá varlata, pro které má angličtina termín blue balls. Delší trvání sexuálního vzrušení bez erekce (uvolnění) v těch dvou visících mužských váčcích vytváří tlak, a tudíž i bolest. Nemluvě o psychické újmě. Vážně, je hrozné, když chlapa nažhavíte a následně se stáhnete.

Snažíte se ho měnit a vychovávat

Muž je samostatná jednotka. Od dob, kdy mu bylo pět, uběhlo hodně vody. Neposkytujte mu nevyžádané rady, netlačte ho do toho, co chcete jen vy. „Maso jíst nebudeš, tady máš salát!“ Akorát ho od sebe odrazujete. Samec potřebuje být sám sebou, nehledě na to, že jednu matku už má.

Nerozumíte jeho vášním

No tak dobře, v garáži tráví hodně času, nadšeně sleduje fotbalové zápasy, jezdí na kole, sbírá mince nebo rybaří. Chcete-li s ním v klidu žít a existovat, opovažte se mu něco z toho zakazovat. Dobře, třeba se domluvíte, že svůj koníček či vášeň omezí, ale nechtějte po něm, aby se své lásky vzdal. Jednoho krásného dne vám to omlátí o hlavu.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat