Vyžeňte svého bývalého ze svých snů

Možná se občas ráno vzbudíte, a potom, co si vzpomenete na svůj sen, cítíte se velmi rozrušeně. Zdá se vám někdy o vašich bývalých partnerech? Víme, co takové sny znamenají.

Postihuje to svobodné i zadané – sny o bývalých partnerech. Samozřejmě to mohou být příjemné sny, ve kterých si připomínáte, jak dobrý ten vztah byl. Ale také noční můry, které vám nechávají znovu prožít traumatické zážitky. V obou případech vás takový sen jistě trochu rozhodí. Buď proto, že jste minulost už dávno hodila za hlavu, nebo třeba proto, že máte jisté pocity viny…

Co když ale se sny o vašem ex neustále opakují a vy se každý den probouzíte zmatená a rozzlobená. A proč myslíme právě na tyhle sny ještě dlouho po tom, co se nám zdály? Tak s námi komunikuje naše podvědomí.

Poučte se z vlastních snů

Ze snů se můžeme leccos naučit. Obsahují důležité zprávy, které se derou do našeho vědomí. A některé z nich dokážou být velmi neodbytné. Pak je dobré se nad jejich významem zamyslet. Protože to může znamenat, že podvědomí nám chce říct něco, co možná nechceme slyšet. Mohou odrážet současnou životní situaci, nebo něco, čím se nechcete zabývat. Nebo také ukazují naši nenaplněnou touhu!

Noční můry

Stejné je to i s nočními můrami – pokud jsme součástí našich snů, pak jsme i ta příšera, která nám nahání strach. Ta může například představovat naše potlačené agresivní chování. Ale příšery se ve snech tak často neobjevují. Většinou se jedná o situace, ve kterých se cítíme opuštění nebo naopak cítíme velkou odpovědnost za druhé, které třeba nemůžeme zachránit. To ukazuje na naši vnitřní nerovnováhu.

Napište si vlastní snář

Pokud se chcete svými sny zabývat hlouběji, pak je dobré psát si deník snů. Nebo si o nich promluvit s přítelkyní a zeptat se tak na názor blízkého člověka. Při tom je ale důležité myslet na to, že jen vy sami rozhodujete o tom, co si z toho vyvodíte.

Proč se mi zdá o mém ex

Sen o bývalém příteli nemusí nutně znamenat, že jste se přes váš rozchod ještě nepřenesla. Je to spíš odkaz na to, že něco z té zkušenosti ve vás rezonuje. Pokud jsou to například hezké zážitky, pak po nich možná znovu toužíte, i když s jinou osobou. Ve snu se totiž také ukazuje, jak se nový partner od toho starého liší. A to nejen v otázkách chování, ale třeba i ohledně sexuality, vzrušení a vášně. Krásné sny lze tedy interpretovat jako naše nenaplněné touhy a ty špatné jako vnitřní strachy, které nás blokují.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat