Jaké chyby ve vztahu ženy podle mužů dělají

Jsme to my ženy ale hrozná stvoření! Alespoň musíte takový dojem získat, když se zaposloucháte do vyprávění mužů o nejhorších chybách partnerek ve vztazích.

Přiznávám, několikrát už jsem popřela v myšlenkách svoji heterosexualitu a prohlásila, že soužití se ženou by bylo mnohem jednodušší. A jak se zdá, znají takový pocit i muži. Pro webovou stránku Reddit se někteří z nich podělili o svoje zkušenosti, jaké chyby dělají ženy ve vztazích nejčastěji.

Neříkáme přímo, v čem je problém

Ženy často čekají, že jejich partner umí číst myšlenky, místo aby na rovinu řekly, co chtějí. A když to nedopadne podle jejich představ, následuje klasické mlčení za trest. „Co jsem udělal špatně?“ – „No, když to nevíš sám, já ti to říkat nebudu…“

Jako ve svěráku

Ženy mají také často pocit, že partner by měl být neustále „k dispozici“. Že žádný život mimo vztah neexistuje. Ale je zdravé, mít svoje vlastní záliby a svůj okruh přátel. Je důležité se před okolním světem nezavírat. A přesto může být partner „jenom váš“.

Perfekcionismus

Po všech shlédnutých romantických filmech a přečtených knihách samozřejmě ženy touží po ideálním vztahu, jehož kvalitu poměřují svojí fantazií. A pak jsou naštvané, když je realita jiná. Jenže většinou jejich perfektní představy nikdo kromě nich nezná.

Neomlouváme se

Jako ženy se cítíme mnohdy neomylné, zatímco muži dělají chyby velmi často. A když muž udělá chybu, náleží se za ni omluvit. Pro mnoho žen je ale nejhorší věc v životě přiznat, že i ony mohou chybovat, nebo se dokonce omluvit.

Komplimenty

Asi každá žena slyší ráda komplimenty, a od partnera je ta radost dvojnásobná. Milé ženy – vězte, že i mužům udělá radost a pohladí sebevědomí, když je alespoň čas od času pochválíte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat