Partner na vás pozná, že mu zanášíte

05.06.2023 | Vztahy

Žádné rudé rtěnky ani vysoké podpatky. Dáváte si pozor, aby se na vás nic moc nezměnilo. Partner na milence nemůže přijít! Ale co když se chybička vloudí? Čeho si muži všímají a které věci jim přijdou divné? Takhle se odhalují nevěry!

Že nevěrní jsou jenom muži? Ale kdeže! Podle průzkumů (1) paralelní vztah přiznává 40 procent mužů a stejné procento žen. A právě dámy jsou ve skrývání svých románků důmyslnější než pánové. Vědí, že když si vezmou telefon na toaletu, působí to divně. Stejně jako náhlá změna chování v posteli. To ale neznamená, že absolutně přicházejí o svoji ostražitost. Máte-li zrovna nějakou známost „mimo domov“, dejte si pozor, aby to neprasklo. Takhle na vás stávající protějšek pozná, že zanášíte!

Nestíháte své obvyklé povinnosti

Sedět jednou zadnicí na dvou židlích je náročné. Doma se snažíte nějakým způsobem fungovat, pečovat o domácnost a o děti, ale vinou toho, že máte „aktivitu“ navíc, už vám nezbývá žádný čas. Vlastně na nic. Začínáte nestíhat. Prádlo se kupí, partner se již týden nebo dva shání po své oblíbené košili, která je sice vypraná, ale nevyžehlená. Taky už vám třikrát říkal, ať proberete staré oblečení, protože se u něj v práci pořádá sbírka na pomoc potřebným. Šmarjá, zapomněla jste na to!

Ignorujete dřívější maličkosti

Vinou toho, že lítáte od čerta k ďáblu a ještě si místo polední pauzy dopřejete rychlovku s milencem, nemáte kapacitu a ani chuť pečovat o partnera nebo manžela – způsobem, na který byl zvyklý. Najednou nemá připravenou snídani, jeho žádosti o upečení oblíbeného koláče ignorujete, protože pro vás nejsou prioritní. Maličkosti, které dřív byly přirozené a běžné, se vytrácejí.

Oblékáte si věci pro speciální příležitosti

Jednou ze školáckých chyb je náhlá a přehnaná péče o vlastní zevnějšek. To si opakujete každý den. „Nesmím to přehánět. Žádný nový účes a ani nic takového.“ Jenže ouha. Ve snaze zalíbit se milenci taháte ze skříně „sváteční věci“ a dokonce i stejnobarevné prádlo – podprsenky a kalhotky v totožných odstínech. Vypadá to, že je tu někdo, na kom vám záleží. Myslíte, že to partnerovi neunikne?

Máte zvýšené požadavky na soukromí

Snažíte se odkládat si telefon pořád na to samé místo, ale řeč vašeho těla při jeho zazvonění nebo zapípání prozrazuje nekalost. Pokaždé znervózníte. A nedej bože, kdy si ho partner vezme do ruky, byť se jen sám potřebuje prozvonit. Z čela si utíráte pot a obecně se vaše nároky na soukromí se stupňují.

Utápíte se v práci

Jelikož doma jste pod kontrolou a drobnohledem, lépe se vám dýchá v práci. Je to taková bezpečná zóna. S milencem si můžete psát přes komunikační platformy a diskutovat o tom, co spolu příště budete dělat. Za to si klidně vezmete i přesčas. Navíc nehrozí, že by se nad tím partner pozastavoval. Tak schválně, jak vám tenhle způsob života dlouho vydrží.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3000736/, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat