Přivolejte si do života stabilní a pevný vztah

19.09.2023 | Vztahy

Čínská nauka feng-šuej vám může pomoci do vašeho života přivolat finance, úspěch a slávu, ovšem při špatném používání také slušné problémy.

Těm se však v dnešním článku obloukem vyhneme, a ukážeme si, jak pomocí několika základních pomůcek přivolat do svého života kvalitní a pevný vztah. Samozřejmě za předpokladu, že jsou pro váš vztah vytvořeny podmínky, které zde nebudeme sáhodlouze rozebírat, a budeme tedy vycházet z předpokladu, že máte o vztah skutečně zájem, že jste na něj připraveni a že neblokujete svou energii vůči novému vztahu vztahem stávajícím.

Kde není místo, tam nic nového nevznikne

Pokud se již nějakou dobu neúspěšně snažíte o seznámení s někým zajímavým, možná bude problém zakopán u samotného základu přivolávání vztahu, a to v jihozápadním sektoru vaší ložnice.

Jihozápad pro rozvoj vztahu

Jihozápad je ve feng-šuej spojován s partnerskými vztahy, manželstvím (i se vztahy s okolím, tedy na pracovišti, v rodině apod.) Vezměte tedy do ruky kompas a zkontrolujte, jak je na tom jihozápadní strana vaší ložnice. Je tam nepořádek? Zbavte se starých věcí, jinak nevytvoříte prostor pro příchod nových energií. Je to odkládací místo pro oblečení či jiné věci? Neodkládejte na toto místo nic, co nechcete používat. Opět tím narušujete prostor, který je tolik důležitý pro vaši novou životní etapu.

Vše ve dvojicích

Nejčastější a největší chybou, která blokuje novému vztahu, je umístění jednotlivých předmětů v jihozápadním sektoru. Obraz osamělé labutě, fotka s vámi a nikým jiným, jedna svíčka, jedna vázička apod. Pamatujte: veškeré předměty v jihozápadním sektoru musíte vynásobit dvěma a vytvořit úhledné a doplňující se dvojice. Obraz dvou zvířat, dvojice lidí, dvojice svíček, dvě vázičky apod.

Mandarinské kachničky pro věrnost na celý život

Obrazy či sošky mandarínských kachniček jsou nejoblíbenějším způsobem, jak si do života přivolat trvalý a věrný partnerský svazek, neboť je o nich známo, že tvoří svazky na celý život. Obrázek či sošku zakoupíte v prodejně s ezoterickým zbožím či v prodejně s čínskými dekoracemi. Je potřeba mít vystaven vždy pouze jeden pár mandarínských kachniček, aby byl vztah otevřen novým možnostem ve vývoji, ale současně chráněn před nebezpečím z vnějšku.

Dvojitý znak štěstí

Dvojitý symbol štěstí je důležitým symbolem pro manželské a dlouhodobé partnerské vztahy. Zaručuje dlouhodobý, manželský vztah plný lásky, štěstí, prosperity i hmotného zajištění, aby láska nebyla zbytečně ničím zatěžována a potlačována. Dvojitý symbol štěstí bývá součástí svatební výzdoby a novomanželské výbavy, aby od začátku vztahu zajistil trvalost manželství, pevnost a blízkost partnerů. Symbol mandarínských kachniček ve spojení s Dvojitým symbolem štěstí pomáhá nejen udržet existující vztah a podpořit lásku, aby se nevytratila nebo časem neoslábla, ale pomáhá najít také nezadaným lidem partnera pro trvalý a láskyplný vztah.

Pivoňky v ložnici

Pivoňky jsou podle feng-šuej symbolem úspěchu, životního štěstí, a také lásky. Pro účely přivolání trvalého partnerského svazku nemusíte nutně mít živé pivoňky. Stačí jejich vyobrazení. Co je však důležité, to je barva květiny. Symbolem lásky je co nejsytěji rudě zbarvená pivoňka nebo odstíny červené barvě blízké – sytě růžové, purpurové a podobně. Pozor! Pivoňky však mějte v ložnici pouze dokud žijete v partnerském svazku, kde posiluje touhu a milostné vzplanutí. Po uzavření manželství pivoňky z ložnice odstraňte, jinak by se manžel mohl začít rozkoukávat jinde!

Křišťály

Dalším talismanem lásky, který podle feng-šuej  musí mít své místo v ložnici, jsou křišťály, které dokážou harmonizovat mnoho aspektů lidského života. Krystaly zavěšené v jihozápadní části ložnice (ideálně v okně, aby se skrze ně odráželo světlo a vytvářelo tzv. „prasátka“) pomáhají najít dobrého, spolehlivého partnera. Manželům pomáhají s upevněním vztahu a posílí jejich lásku novou čistou energií milostného citu a vášně. V ložnici musejí být krystaly opět ve dvojici! Pokud nemáte možnost křišťály zavěsit na jihozápadně, zvolte jižní stranu, případně jakoukoli stranu, kam vám většinu dne svítí sluníčko. Před umístěním křišťály očistěte pod tekoucí vodou. Poté je nabijte vlastní energií – podržte krystal chvíli v ruce, přiložte jej k srdci a potom k oblasti třetího oka. Myslete přitom na to, po čem toužíte.

Zdroje: názor autora, www.wikipedia.org/Feng Shui






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat