Vztah není jen procházka růžovou zahradou

V každém vztahu se objeví menší nebo větší překážky, které je potřeba překonat. Pokud spolu „přežijete“ to následující, pak váš vztah už vydrží všechno.

V průběhu vztahu může dojít k takovým situacím, kdy bude vaše láska i celý vztah stát na vratkých nohou. A záleží jen na vás, jestli to nakonec ustojíte nebo ne. Tady jsou ty nejčastější.

Nákup nábytku

Už jste byli spolu v obchodě s nábytkem a nechtěli si tam opravdu ublížit? Pak před vámi smekáme! Ale pokud jste i přes vymýšlení nápadů, jak se druhého zbavit, dokázali svůj byt nábytkem zařídit, nic horšího už se asi přihodit nemůže. Protože buď jste královnou shody nebo umíte báječně dělat kompromisy.

Seznámení rodin

Všichni víme, jak těžké je, když se máte jít seznámit s partnerovými rodiči – a ještě si vzájemně padnout do oka. Horší je ale seznámit obě rodiny dohromady. Proběhlo bez větších katastrof? Gratulujeme! To už se můžete vdávat.

Společná dovolená

Podle psychoterapeutů je každá třetí žádost o rozvod podaná po společné dovolené. Pokud jste tedy spolu podnikli jednu, nebo dokonce více delších dovolených, už vás nic jen tak nerozdělí.

Dlouhodobá nemoc

Pokud je partner několik měsíců nemocný, nebo má bolesti a nemůže chodit do práce, je to pro vztah obrovská zátěž. Kdo zvládne tohle, ví, že se jeden na druhého můžete spolehnout, a to i v těžkých časech. A taková zkušenost vás může spojit dohromady navěky.

Kamarádi

Pokud si při každém setkání vjedete s partnerovým kamarádem do vlasů, jistě to na vztahu nějaké stopy zanechá. Partner totiž najednou stojí mezi vámi. A jestli i takovou krizi překonáte, znamená to, že držíte při sobě.

Odloučení

Odjel váš přítel na delší čas do zahraničí a vidíte se jen jednou za měsíc? To je těžká zkouška. Ale dá se to. Pokud vztah na dálku zvládnete, bude ten na blízko často mnohem lepší. Protože po delší abstinenci si společnosti mnohem více vážíte. A navíc získáte ten krásný pocit, že patříte k sobě – a nezáleží na tom, jak daleko vzdálení od sebe jste.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat