7 vět, co vám tchyně nejspíš nikdy nepoví

05.12.2012 | Vztahy

Někdy nejsou vztahy s tchyněmi těmi nejsnazšími. Ale možná není úplně od věci uvědomit si, že ani ony to s námi občas nemají lehké.

Co by nám naše tchyně nejspíš řekly, pokud bychom jim daly šanci?

1. Je těžké být najednou druhá.

Celá desetiletí byla matka pro vašeho muže ženou číslo 1. Najednou zaujímá až druhou pozici.

2. Samozřejmě si uvědomuji, že je teď tvým mužem!

Věřte nebo ne, matka vašeho manžela si moc dobře uvědomuje, že manželkou jste vy a že z toho vyplývají určitá pravidla. Vy na druhou stranu musíte počítat s tím, že ona nikdy nerezignuje na svého syna.

3. Buď trochu sebevědomější!

Jakoukoli poznámku od tchyně máme tendenci brát automaticky jako kritiku. Ale třeba tak vůbec nebyla myšlena, třeba je to vážně jen dobrá rada…(alespoň na začátku).

4. Také chci, abys byla šťastná.

Každá (tedy skoro) matka miluje svého syna. A když si její dítě najde životní partnerku, rázem je členem rodiny i ona. A tak i pro ni si tchyně přeje to nejlepší.

5. Už mám nějaké ty zkušenosti…

Možná není od věci občas se obrátit s prosbou o radu na tchyni. Podobně jako vaši rodiče, i ona v životě něco zažila a řešila nejednu složitou situaci. A může vám pomoci.

6. Když přijdu na návštěvu, chci vidět především vás.

Pravdou je, že matka vašeho manžela většinou nechodí na návštěvu, aby zkontrolovala, jestli máte utřený prach, nažehlené povlečení a přišitá poutka u ručníků. Většinou vás chce oba (případně svá vnoučata) prostě vidět.

7. Můj vztah s tvou maminkou připomíná soutěž.

To se nejvýrazněji projevuje, když se vám narodí děti. Kdo je bude hlídat častěji, u koho strávíte Vánoce, kdo jim koupí lepší dárky…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat