Nelamte nad mamánky hůl!

07.12.2011 | Vztahy

Pokud muž žije v určitém věku stále se svou matkou, většina žen zbystří a považují takového pána za „krajně podezřelého“. Existuje ale i několik důvodů, proč dát takovým mamánkům šanci.

1.    Co muž, to jiný důvod

Než se smíchem nebo děsem v očích muže žijícího dosud u rodičů odmítnete, zkuste zjistit, proč vlastně své rodné hnízdo ještě neopustil. Co když je některý z jeho rodičů vážně nemocný a odkázaný na pomoc druhých? Co když jsou v tom finanční problémy (ať už jeho nebo rodičů)? Co když po rozchodu/rozvodu přišel o bydlení a přechodně se nastěhoval zpět do domu rodičů, než si něco najde? Zkrátka ne každý takový muž je ztracený případ…

2.    Podnět ke spontaneitě a dobrodružstvím

Pokud začnete vztah s mužem, který stále (nebo znovu) obývá svůj dětský pokojíček, je jasné, že si příliš soukromí neužijete. Jen málokdo se dokáže doopravdy odvázat, slyší-li z vedlejší místnosti hovor partnerových rodičů (takže je jasné, že i oni by slyšeli všechno… a tím máme na mysli opravdu všechno). Nicméně právě tento nedostatek soukromí může být skvělým podnětem k nejrůznějším dobrodružstvím – najednou máte výmluvu pro milování v parku, zastrčené uličce, na toaletách v restauraci, ve zkušební kabince nákupního centra… Jistě, o soukromí tu taky nemůže být tak úplně řeč, ale alespoň víte, že ten, kdo vás může slyšet (a v krajním případě načapat), není partnerův rodič.

3.    Brzy se seznámíte s rodiči

Někteří muži dlouho odmítají seznámit svou partnerku se svou rodinou. Jenže jaká je šance, že rodiče nepoznáte, pokud sedí v obýváku, jímž procházíte do partnerovy ložnice? Takhle brzké seznámení sice může působit trochu zvláštně, ale má i svoje výhody – poznáte, z jakého prostředí váš protějšek pochází.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat