Znamení naznačující partnerskou kompatibilitu

Jak poznat, zda ten začínající románek může mít slibný vztahový potenciál? Sledujte zelené vlajky, podle kterých se dá vzájemná kompatibilita určit na první dobrou!

Randění je jako horská dráha, která člověka udržuje ve střehu. Jednu chvíli si jedete hezky po rovince a sledujete okolní výhled, druhou při sešupu z kopce křečovitě svíráte madla a nejraději byste z vozíku okamžitě vystoupili. A to je možná ten problém.

Šlapete si po štěstí?

Když už lidé najdou nějakého potenciálně vhodného adepta na dlouhodobý vztah, často si více všímají spíše negativ a přehlížejí zelené vlajky, které mohou naznačovat vzájemnou kompatibilitu a oboustranný respekt. Je ale důležité hledat věci, které jsou pozitivní a zaměřit se na ně (1). Jaká znamení sledovat?

Tohle je partnerská trefa do černého!

Osoba, se kterou začínáte románek, by měla být na stejné úrovni připravenosti a nehledat jen příležitostný flirt. Výmluvnou indicií je i to, že vás podporuje v dosahování vašich cílů. Jako velice dobrý signál berte také fakt, že zkusí nějakou aktivitu jen proto, že vám to udělá radost. Možná vystoupí ze své komfortní zóny a postará se o vás, když onemocníte. Chová se k vám s respektem a na nikoho se nesnaží udělat hraný dojem. Všechny tyto příznivé skutečnosti naznačují, že svazek má velké šance na úspěch (1). Chcete další důkazy?

Nic není jen černé a bílé

Pokud se vám líbí osobnost muže, se kterým randíte, jste na správné cestě. Klíčové jsou i další vlastnosti, jako je třeba důvěryhodnost, čestnost, pracovitost nebo smysl pro humor. Nikdo neříká, že máte nad nedostatky daného jedince mávnout rukou, jen nedovolte, aby zcela změnily váš úsudek, protože jedno malé negativum může převážit deset pozitiv. S hledáním zelených vlajek můžete začít okamžitě (1).

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7071359/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat