Ten pravý partner podle horoskopu

Najít toho správného partnera je v dnešním rychle se měnícím světě skutečnou výzvou. Zda nám nová známost opravdu vyhovuje, je potřeba pečlivě zvážit. Pomoci vám může znamení zvěrokruhu – některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí, zatímco u jiných je konflikt téměř nevyhnutelný.

Pro pevné partnerství je nesmírně důležité, aby k sobě obě strany skutečně pasovaly. Ne nutně platí, že „vrána k vráně sedá“, také se říká, že „protiklady se přitahují“. Důležitá je vyváženost vztahu, ve kterém se oběma stranám skutečně daří. Která znamení zvěrokruhu se k sobě nejlépe hodí (1)?

Štír a Rak

Štíři si často cení svobody a nezávislosti. Raci jsou zvláště loajální znamení, které dává Štírovi jistotu. Zároveň jsou velmi uvolnění a velmi dobře se umí vypořádat s touhou Štíra po svobodě.

Lev a Střelec 

Tento pár se k sobě skvěle hodí, protože obě znamení zvěrokruhu jsou dobrodružná, energická a aktivní. Tam, kde může být Lev čas od času velmi poklidný, ho Střelec rychle inspiruje k novým dobrodružstvím. S těmito dvěma znameními to rozhodně nebude nikdy nuda.

Vodnář a Blíženci

Tato dvě znamení zvěrokruhu sdílejí lásku ke svobodě a nezávislosti, takže se navzájem téměř neomezují, ale budou se dokonale podporovat. Náladovost Blíženců dobře doplňují přízemní Vodnáři, kteří je bez námahy dokážou zvednout ze špatné nálady.

Ryby a Býk

Ryby jsou jedním z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu. Jakmile se spojí, jsou loajální a milující, dokonce i tváří v tvář menším slabostem Býka. Ten je totiž rychle žárlivý a občas majetnický. V Rybách máte partnera, kterému můžete důvěřovat a kterému můžete dát své srdce. 

Panna a Kozoroh

Tam, kde Kozoroh nerad fantazíruje a nepřináší největší pochopení, je Panna dobře uzemněná a rozumná. Společně tito dva dělají ve svém partnerství promyšlená rozhodnutí.

Váhy a Vodnář

Váhy jsou jedním z nejvyváženějších znamení zvěrokruhu s elementem vzduchu. Často mají přitom od sebe a svého partnerství velká očekávání. Tam, kde by ostatní znamení zvěrokruhu neobstála, Vodnář je v plamenech, protože ho neodradí žádná výzva. Sice je občas tvrdohlavý, ale s tím si Váhy poradí velmi dobře.

Stejně jako oheň a voda by si tato znamení měla udržovat odstup.

Samozřejmě existují nejen páry snů, ale i kombinace, u kterých je budoucnost nejistá. 

Střelec a Panna

Tato dvě znamení zvěrokruhu jsou ambiciózní a dobrodružná a bohužel často soupeří jedna s druhou. Zatímco uzemněná Panna si cení disciplíny, ohnivý Střelec ji rád vyzývá. Potenciál konfliktu tak není daleko. Střelec může být v konfliktech také trochu bezmyšlenkovitý ve svých prohlášeních.

Váhy a Rak 

Mezi Rakem a Váhami je jedna věc obzvláště obtížná: komunikace. Zatímco Váhy sdělují své emoce otevřeně a jasně, Rak je vysoce emocionální, ale často spíše rezervovaný a citlivý. To rychle vede u Vah k frustraci, které mohou Raka snadno zranit.

Blíženci a Ryby

Mysl těchto dvou znamení zvěrokruhu nemůže být odlišnější. Citlivé, emotivní Ryby, které přikládají velký význam věrnosti a loajalitě, se rychle ocitnou zavalené aktivními, zaneprázdněnými Blíženci. Pro Ryby je snadné se cítit opomenutí a nepochopení, zatímco Blíženci, kteří ani neví, co se děje, se cítí mírně omezeni.

Kozoroh a Beran 

Toto spojení se vyznačuje hádkami. Kozoroh i Beran, protože jsou tvrdohlaví, často chtějí hlavou prorazit zeď. Vzhledem k tomu, že obě znamení zvěrokruhu si ráda stojí za svým, je těžké najít v tomto vztahu harmonický konsenzus.

Vodnář a Štír

Vodnář si cení hloubky vztahu, kompromisy jsou pro něj naopak nesmírně těžké. Partnerství se Štírem, který může mít sklony k žárlivosti a agresivitě, se může rychle stát nervy drásajícím pro obě strany.

Býk a Blíženci

Setkávají se zde dvě životní filozofie, které jsou založeny na protikladech. Býci přikládají velký význam věrnosti a bezpečí ve vztahu a také rádi vyžadují občasné projevy lásky. Blíženci by naopak chtěli mít možnost prožívat svobodu samostatně.

O úspěšném partnerství samozřejmě nerozhodují jen znamení zvěrokruhu. Důležitou roli hrají také společné hodnoty a zkušenosti. Takže to, že se ocitnete na seznamu potenciálních konfliktních párů, ještě neznamená, že je váš vztah odsouzen k zániku. Možná to jen vyžaduje více práce a kompromisů než jiné „lépe sladěné“ kombinace.

Zdroj: (1) www.aurea.de/welche-sternzeichen-passen-zusammen







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat