Nový trend v seznamování pere špinavé prádlo na veřejnosti

11.10.2022 | Vztahy

Jste po rozvodu, všechny jeho brutální fáze už naštěstí máte za sebou, a tak se pomalu začínáte rozhlížet po volném trhu singlů. Využíváte seznamovací aplikace a sociální sítě? Pak si dejte pozor na nový trend!

Je dokonale upravený, snědý, má vybělené zuby, napomádované vlasy, upravené nehty a skvěle padnoucí oblek. Jeho úsměv vám podlamuje kolena, ale šestý smysl napovídá, že tenhle chlapík je natolik krásný a charismatický, až je to nenormální.

Všichni známe jedince, kteří v seznamovací aplikaci vypadají až příliš dobře na to, aby to byla pravda. Ať už se vydávají za úplně jiného člověka, nebo skrývají svoji pravou totožnost v naději, že se stanou zajímavějšími a atraktivnějšími, nyní se tento trend obrací. Na sociálních sítích i v seznamovacích aplikacích a se naopak začaly objevovat fotografie lidí, kteří vystavují ty nejhorší části sebe sama. „Mám zkažené zuby a možná i charakter. Chcete mě?“

Nemám nic – jen smysl pro humor

Pochopitelně, že něco takového je šokující. Společnost si zvykla na dokonalá těla, obličeje i outfity. A teď přišlo tohle. Přečtete-li si inzerát o někom, kdo na „první dobrou“ vyjmenuje svoje špatné vlastnosti a některé z nich na fotce rovnou i ukáže, můžete si říct, že svým potencionálním nápadnicím nalévá čistého vína, je tedy oproti konkurentům upřímnější, na nic si nehraje a vztah nestaví na vzhledu. Pochopitelně, že každá mince má dvě strany.

Účinnější trik?

Někteří uživatelé mohou neustále zveřejňovat své hanlivé fotografie, protože je berou jako součást své politiky (vedle hezounů se snaží působit důvěryhodněji), nebo se snaží chránit sami sebe – na vztah po předchozím zklamání ještě nejsou připraveni, mají nízké sebevědomí, podceňují se a ač by si ve skrytu duše přáli najít druhou polovičku, mentálně ani duševně se ještě nemohou pohnout z místa a zavřít dveře za minulostí. Buď jak buď, záměrně snižovat svoji vizáž není o nic lepší ani horší než zveřejňovat své nejlepší fotky, což dělá většina lidí.

Není to nečestné, ale jestli se seznamujete online, seznamujete se v anonymním prostředí, jež bylo, je a bude plné nástrah. Pokud máte nějaké pochybnosti o tom, že osoba, se kterou chatujete, není přesně taková, jak se prezentuje, ať už je krásná, nebo naopak až příliš upřímná ohledně svých nedostatků, vyžádejte si s ní videohovor, popřípadě trvejte na osobní schůzce. Už jen přístup, který k ní daný člověk zaujme, vám o něm ledacos napoví. Dny a týdny se vymlouvá na přátele, matku, kamarády nebo práci? Kdyby o vás skutečně stál a byl si jistý v kramflecích, nenechal by vás čekat!

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat