Známky uvíznutí v nezávazném vztahu

Dřív to bylo všechno nějak jednodušší. Nepřijde vám? Vztahy měly jasné obrysy a každý věděl, kam a ke komu patří. Dnes je to takové složitější. Vy si možná myslíte, že s někým jste, ale on to bere jen jako nezávazné zpestření nudy.

Potkala jste někoho, kdo se vám líbí. Vídáte se už pár týdnů a dokonce máte u dotyčného kartáček na zuby. Ano, všechno je to hezké, ale přesto tomu „něco chybí“. Tak nějak nemáte pocit, že je to opravdový vztah s intimní exkluzivitou, protože milenec stále vysílá nejasné a nicneříkající signály. Neuvízla jste náhodou v matoucím svazku? Pokud se poznáte v těchto bodech, všechno tomu nasvědčuje!

Žádný vývoj, žádný růst

Poslední tři měsíce vám každý čtvrtek píše, zda si spolu nedáte skleničku. Vy všeho necháte, obléknete si ty nejlepší šaty a sháníte se po taxíku. Tolik se těšíte, že váš vyvolený možná udělá další krok a konečně nahlas řekne, co všechno pro něj znamenáte! Jenže ono nic. Týdny běží a on se stále k ničemu nevyjadřuje. A ráno vás pokaždé pošle domů s tím, že se zase „ozve“. Vždy je to stejné, vždy je to neměnné. Jako byste doslova zamrzli na mrtvém neutrálním bodě. Co dalšího ukazuje na to, že s tímhle mužem zřejmě nikdy nepůjde o nic vážnějšího?

Plány ze dne na den

Být v pozici věčného čekatele rozhodně není příjemné. A zvláště v případě, že k dotyčnému skutečně něco cítíte. Jenže nikdy nevíte, kdy přesně vás bude chtít vidět, protože setkání se domlouvá zásadně na poslední chvíli nebo ze dne na den. Nějaké plány do budoucna? O těch se nemluví! On s vámi neřeší ani to, co bude dělat příští týden, natož za půl roku. Vážně vám tohle celé nepřijde ani trochu podezřelé?

Drží vás stranou od všeho a všech

Už na začátku vás požádal, abyste mu nikdy nevolala do práce a už vůbec ne na firemní linku, kterou zvedá asistentka. Ačkoli má hodně přátel, vy jste nikdy žádného neviděla, protože vás drží v jakémsi ústranní. A proč to dělá? Hádat můžete dvakrát. Nechce se s vámi pochlubit a ani trochu si nepřeje, aby vás dva spolu kdokoli spojoval. Nezní to asi hezky, ale bohužel to vypadá, že jste pouhé zpestření jeho volného času a nezávazný sexuální zážitek, na který musí mít náladu. Není vás na takovou oběť škoda?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat