Překvapivá pravda o sexuálních snech

Noční snová erotika může být vzrušující, smyslná, překvapující i nepříjemná. Proč se vám zdá o tom, že vás uspokojuje nadřízený nebo ex, se kterým jste se rozešli už před lety?

Jednu chvíli upadáte do spánku a druhou si to ve snu rozdáváte se svým šéfem, bývalým partnerem, sousedem nebo nejlepší kamarádkou. Co to znamená? To vás snad tihle lidé eroticky přitahují, aniž byste o tom věděli? Nebo má vaše podvědomí jen zvrácený smysl pro humor?

Únik z reality, který šokuje i vzrušuje

Někdy si je pamatujeme, jindy zase ne. Erotické sny nejsou nijak výjimečné, neobvyklé ani ostudné, protože podle studie provedené kanadskou Montrealskou univerzitou tvoří celých osm procent našeho celkového snění. Americká akademie spánkové medicíny (AASM) uvádí, že nejběžnějším scénářem bývá samotný pohlavní styk dvou či více lidí, ovšem často se v nich objevuje jen pouhé líbání nebo masturbace. Ale jaký to má důvod?

Minulost se prolíná s přítomností

Spát ve snu se svým ex, se kterým to nebyla žádná sláva ani v dobách trvání vašeho vztahu? Nebojte se, neukazuje to na vaše nevěrné ambice nebo snad touhu po návratu. Je docela dost možné, že za tuhle vizi může váš současný partner. Tedy alespoň podle americké analytičky snů Layne Dalfen, která se domnívá, že sexuální sny o předešlých milencích odhalují to, co se děje ve vašem nynějším životě. Pokud vás manžel či přítel přes den něčím naštval, v noci se vám prý může otevřít vzpomínková emocionální kartotéka, která vás vrátí do situace a k člověku, kvůli kterému jste kdysi zažívali úplně stejné pocity. Jinými slovy – v kouzelné říší snů je minulý a současný milenec snadno zaměnitelnou osobou. Erotické sny ale mohou mít i jiný podtext.

Upozornění na to, co vám chybí

Dle názoru výše jmenované analytičky Layne Dalfen není nesmyslné ani to, že se uprostřed spánku ocitnete v posteli se svým nadřízeným, který vás v běžném životě doslova odpuzuje. Proč to? Musíte-li uznat, že je šéf i přes veškeré antisympatie asertivní a kreativní, pak byste si prý možná přesně takové schopnosti přáli i vy sami, protože tušíte, že vás mohou pracovně posunout. Jde tu tedy hlavně o to, co vám chybí, ale moc byste to chtěli.

Zdroje: www.aasm.org/dream-reports-from-both-men-and-women-consist-of-some-form-of-sexual-related-activity/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat