Muži postrádají ve svých manželstvích momenty překvapení

06.03.2023 | Vztahy

Každý den je plný promarněných příležitostí, a to se týká i partnerských vztahů. Co konkrétně muži postrádají ve svých manželstvích? Na tohle si dejte extra pozor!

Bavte se s muži a ptejte se jich na lásku! Platí přece, že kde jsou otázky, tam jsou i odpovědi. A pánové se rádi svěřují s tím, co jim ve vztazích chybí, ne že ne. Níže uvedený seznam i vám poskytne vodítko k naplňujícímu manželství.

Ranní propojení

Tak jako je snídaně důležitým prvkem jídelníčku, tak i ranní pozdrav a interakce muže a ženy nastavuje charakter dne. Ať už jde o verbální nebo fyzické spojení (polibek, pohlazení a podobně), pánové potřebují, aby se s nimi partnerka propojila!

Nezištné projevy vděčnosti

Výčitky, úkoly, připomínky… Neříkejte svému muži jen to, co dělá špatně, ale naopak ho chvalte za maličkosti, kterých si na něm vážíte. Pouhé „díky, miláčku“, kdy odveze vaše auto do servisu, mnohdy stačí. Všimněte si, co pro vás pravidelně dělá a neberte ho jako samozřejmost!

Neočekávané projevy lásky

Pamatujete si na dobu, kdy se prostě nedalo odlepit se od telefonu, na partnera nesahat, nelíbat se se s ním a vůbec mu nedávat najevo, že vám na něm záleží? Kdy jste něco takového udělala naposledy? Muži si stěžují, že se jich nikdo nedotýká „jen tak“, že na ně partnerky nemyslí, nepošlou jim pozdrav do práce nebo třeba nepřipraví romantickou večeři – bez dětí.

Víc zábavy

Rutina zabíjí lásku a vášeň. Když jste mladí, svobodní, energičtí a koketní, hravost je často velkou součástí vašeho vztahu. Jenže jak čas plyne, vzrušení střídá stereotyp, nuda a uvíznutí v každodenních rituálech. Najednou nejste vzhůru do rána, společně nesledujete oblíbené filmy, neprozkoumáváte svět okolo – prostě jen chodíte do práce a z práce. Chce to změnu, dámy! Vystupte ze své komfortní zóny a spontánně udělejte něco, co vašeho muže překvapí.

Komunikace v mužském stylu

„Pokaždé, když se se ženou v něčem neshodneme a začneme se dohadovat, ona neřeší pouze daný problém, ale vytáhne ještě jeden, dva předchozí, což je tak matoucí a frustrující,“ svěřuje se grafik Tomáš s tím, že jeho předchozí partnerka to dělala stejně. „Přál bych si se svojí manželkou mluvit tak trochu jako s chlapem,“ směje se, „věčně“.

Čelení konfliktům

Když se vás muž zeptá, co je s vámi, a vy odpovíte, že nic, přičemž se na 14 dní demonstrativně odstěhujete z ložnice, protože by mu snad „logicky“ a samo mělo dojít, co se děje, tak trochu házíte ručník do ringu. Partner nečte myšlenky a každý muž na tomto světě se dennodenně modlí, aby si to jeho žena přestala myslet. Jestli vám něco vadí, řekněte to. Jasně a srozumitelně.

Zdroj: názor autora






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Plněné telecí plátky

(4 hlasů)

Hovězí maso s mrkví

(7 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

397 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat